Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » ΗΠΑ: Διαδηλώσεις εναντίον του Τραμπ
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις εναντίον του Τραμπ

ΗΠΑ: Διαδηλώσεις εναντίον του Τραμπ

Πολλές εκατοντάδες άνθρωποι διαδήλωσαν σήμερα στη εναντίον του Ντόναλντ Τραμπ, καταγγέλλοντας τον ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία, σύμφωνα με τους ίδιους, που επιδεικνύει ο υποψήφιος για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού τος στις προεδρικές των ΗΠΑ.

«Ντόναλντ Τραμπ, φύγε, ρατσιστή, σεξιστή, πολέμιε των ομοφυλοφίλων» φώναζαν οι που συγκεντρώθηκαν στο Κολόμπους Σάιρκλ, σε κοντινή απόσταση από τους ουρανοξύστες Τραμπ στη , υπό το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

 «Οι λευκοί είναι ο λόγος για τον οποίο ο Τραμπ βρίσκεται εδώ σήμερα. Είναι η σιωπή μας, η έλλειψη ενδιαφέροντός μας, η αδιαφορία που οδήγησαν σε αυτό. Εάν οι λευκοί άνδρες και γυναίκες, όλοι εκείνοι που δεν συμφωνούν με τον Τραμπ δεν λάβουν θέση σήμερα, είμαστε το ίδιο ένοχοι με εκεί που ψηφίζουν τον Τραμπ» εξήγησε στο αλλικό Πρακτορείο ο Πάτρικ Ουάλντο, ιστορικός στο επάγγελμα, ηλικίας 31 ετών.

«Είναι ρατσιστής, σεξιστής, ομοφοβικός, ισλαμοφοβικός, ξενοφοβικός, είναι ένας φασίστας. Αυτό θα έχει πολύ σοβαρές επιπτώσεις στο μέλλον των ΗΠΑ» τόνισε ο διαδηλωτής αναφέροντας μια «κατάσταση όπως εκείνη στη στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και δεν το θέλω αυτό να συμβεί στην χώρα μου».

Στα πανό που κρατούσαν οι πολλοί συνέδεαν την του Τραμπ με εκείνη του Χίτλερ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση