Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ινδία: Πέντε νεκροί και 36 τραυματίες από την κατάρρευση πεζογέφυρας στο Μουμπάι
Ινδία: Πέντε νεκροί και 36 τραυματίες από την κατάρρευση πεζογέφυρας στο Μουμπάι

Ινδία: Πέντε νεκροί και 36 τραυματίες από την κατάρρευση πεζογέφυρας στο Μουμπάι

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκν κι 36 τραυματίστηκαν, όταν κατέρρευσε τμήμα μιας ς, αργά σήμερα το απόγευμα, σε ώρα αιχμής στην οικονομική πρωτεύουσα της Ινδίας, το Μουμπάι, ανακοίνωσε η .

Τρεις γυναίκες βρίσκονται μεταξύ των νεκρών, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ς Μαντζουνάτ Σίντζε. Οι τραυματίες διακομίστηκαν σε νοσοκομεία.

 

Στο σημείο του δυστυχήματος βρίσκεται ένας εκσκαφέας προκειμένου να απομακρύνει τα συντρίμμια, που εμποδίζουν την κυκλοφορία στον πολυσύχναστο δρόμο στις νότιες συν του Μουμπάι. Στην περιοχή, έχουν επίσης σπεύσει πυροσβεστικά κι ένα ασθενοφόρο.

Επιπλέον, στο σημείο αναπτύχθηκαν της ομοσπονδιακής υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστροφών της Ινδίας, λόγω των φόβων ότι άνθρωποι εγκλωβίστηκαν κάτω από τα συντρίμμια.

Η γέφυρα συνδέεται με τον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Μουμπάι, τον σταθμό Chhatrapati Shivaji Terminus, όπου σημειώθηκε μια τρομοκρατική επίθεση το 2008 και τον χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση δεκάδες χιλιάδες επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν τοπικά , πραγματοποιούνταν επισκευαστικές εργασίες στην , η οποία κατέρρευσε γύρω στις 19.30 τοπική ώρα, την ώρα που πλήθος περαστικών τη διέσχιζε κατευθυνόμενοι στον σταθμό Chhatrapati Shivaji.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση