Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο, πατέρας σκότωσε τον γιο του
Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο, πατέρας σκότωσε τον γιο του

Οικογενειακή τραγωδία στην Κύπρο, πατέρας σκότωσε τον γιο του

Συγκλονισμένη είνι η μικρή κοινότητ της Παραμύθας από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης. Όπως προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία, τα συνεχιζόμενα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η οικογένεια Θεμιστοκλέους οδήγησαν στην τραγωδία, με τον γιο 19 ετών, θύτη τον  πατέρα 67, και τραυματία τον μεγαλύτερο γιο που είναι 21 ετών.

Ο θύτης πατέρας, νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας σε κρίσιμη κατάσταση, μετά από απανωτά χτυπήματα που δέχθηκε με το , από τον μεγαλύτερο του γιο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση πανικού, βλέποντας τον αδελφό του σε λίμνη τος, νεκρό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι καβγάδες τον τελευταίο καιρό ήταν έντονοι και οι φωνές από το της οικογένειας Θεμιστοκλέους ακούγονταν συχνά. Τίποτα όμως δεν προμήνυε το σημερινό . «Η μάνα αφού γνώριζε ότι ο πατέρας αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχολογικά, θα έπρεπε να χωρίσει τα απ αυτόν», μας δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Αυτός ο γάμος, ήταν ο τρίτος για τον πατέρα – θύτη. Μαζί με την Ρουμάνα σύζυγό του είχαν αποκτήσει δυο , τα οποία ήταν υπόδειγμα στην τοπική κοινωνία όπως δηλώνουν οι χωριανοί. «Τα παιδιά ήταν ήσυχα, ευγενικά… δεν προκάλεσαν τίποτα, ποτέ», δηλώνουν γνωστοί τους.
Τραγικές φιγούρες στον χώρο, οι φίλοι του άτυχου Οδυσσέα Θεμιστοκλέους, ο οποίος πυροβολήθηκε εν ψυχρώ σχεδόν εξ επαφής, από τον ίδιο του τον πατέρα.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση