Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Γερμανία: Βόμβα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου αναστάτωσε την Κολωνία
Γερμανία: Βόμβα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου αναστάτωσε την Κολωνία

Γερμανία: Βόμβα του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου αναστάτωσε την Κολωνία

Χιλιάδες άνθρωποι χρειάστηκε να απομακρυνθούν από τις τους στην Κολωνία όταν εργάτες που έσκαβαν στη πόλη ανακάλυψαν μια βόμβα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, γράφει σήμερα η εφημερίδα Kölner Stadt-Anzeiger.

Οι εργάτες οι οποίοι έσκαβαν «βρήκαν ένα μεταλλικό αντικείμενο», είπε εκπρόσωπος του δήμου της Κολωνίας χθες το βράδυ, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Κάτοικοι της Παλιάς Πόλης της Κολωνίας και ένοικοι στο Hyatt της πόλης, καθώς και άλλων ξενοδοχείων, απομακρύνθηκαν λόγω των ανησυχιών για την ασφάλειά τους.

Η βόμβα που είχε ριφθεί από των ΗΠΑ εξουδετερώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Δύο από τις γέφυρες της πόλης αποκλείστηκαν καθώς οι πυροτεχνουργοί εργάζονταν για την εξουδετέρωση της βόμβας, ενώ δρομολόγια του αστικού σιδηροδρόμου ακυρώθηκαν.

Νωρίτερα αυτό τον μήνα μια αμερικανική βόμβα 226 κιλών του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου είχε εξουδετερωθεί στην . Περίπου 200 άνθρωποι είχαν απομακρυνθεί από τις τους ενώ οι δρόμοι και οι σιδηροδρομικές που συνδέουν τη και τη έκλεισαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εξουδετέρωσής της.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πρόβλημα καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Β. Σποράδων με το λιμάνι του Βόλου - https://t.co/MNJqttKVM8… -

  • Οι πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Μαγνησίας #παραλίεςτηςΜαγνησίας - https://t.co/Gu5TL3jXUb -

  • Μικρά τα ποσοστά εμβολιασμένων στην Π.Υ. Μαγνησίας #ποσοστάεμβολιασμένων - https://t.co/y1UcgWFZMk -

"Αλιεύοντας" την είδηση