Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Γερμανία: Συγκρούστηκαν δύο αεροσκάφη τύπου Eurofighter- Ένας νεκρός
Γερμανία: Συγκρούστηκαν δύο αεροσκάφη τύπου Eurofighter- Ένας νεκρός

Γερμανία: Συγκρούστηκαν δύο αεροσκάφη τύπου Eurofighter- Ένας νεκρός

εκρός ο ένας , σώος ο δεύτερος που εντοπίστηκε «παγιδευμένος» στην κορυφή ενός υ αφού πρόλαβε και έκανε χρήση του συστήματος εκτίναξης  – Η σύγκρουση έγινε στη διάρκεια προγραμματισμένης ς

Δύο γερμανικά μαχητικά αεροσκάφη τύπου Eurofighter, συγκρούστηκαν μεταξύ τους στη νοτιοανατολική περιφέρεια της ερμανίας, Μέκλενμπουργκ – Δυτική Πομερανία, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε το Υπουργείο Εσωτερικών της χώρας.
Με βάση τις αναφορές στα γερμανικά media, το ένα αερο έπεσε κοντά στο χωριό Jabel και το άλλο 10 χιλιόμετρα μακριά, στο χωριό Nossentiner Huette. 
Σε ότι αφορά τους πιλότους, σώος βρέθηκε ο του ενός από τα δύο μαχητικά αεροσκάφη Eurofighter, τα οποία συνετρίβησαν νωρίτερα σήμερα σε δασική περιοχή του κρατιδίου Μεκλεμβούργο-Πομερανία. Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου ‘Αμυνας, ο πιλότος εκτινάχθηκε εγκαίρως και εντοπίστηκε στην κορυφή ενός υ «σε καλή κατάσταση».

Ο δεύτερο πιλότος εντοπίστηκε νεκρός όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός n-tv επικαλούμενος την τοπική αστυνομία.

Στις περιοχές που έπεσαν τα δύο αεροσκάφη και οι οποίες σύμφωνα με αναφορές απέχουν 10 περίπου χιλιόμετρα μεταξύ τους, έχει ξεσπάσει φωτιά σε με την πυροσβεστική να έχει επέμβει ήδη για να την θέσει υπό έλεγχο.  Τα δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα κατά τη διάρκεια «κλειστών» ελιγμών που πραγματοποιήσουν στο πλαίσιο ς στην οποία έπαιρναν μέρος. Στην άσκηση μετείχαν τρία αεροσκάφη με τον χειριστή του τρίτου αεροσκάφους να αναφέρει αμέσως μετά το συμβάν πως είδε δύο αλεξίπτωτα στον αέρα.

Ενσωματωμένο βίντεο
Πηγή: protothema.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση