Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Γερμανία: Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σταϊνμάιερ με τους αρχηγούς των CDU/CSU και SPD
Γερμανία: Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σταϊνμάιερ με τους αρχηγούς των CDU/CSU και SPD

Γερμανία: Χωρίς δηλώσεις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Σταϊνμάιερ με τους αρχηγούς των CDU/CSU και SPD

Ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, έπειτα από 135 λεπτά, η του ομοσπονδιακού προέδρου Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάιερ με τους αρχηγούς της Χριστιανικής Ένωσης (CDU/CSU) και του Σοσιαλδημοκρατικού τος (SPD). Η Άγγελα Μέρκελ, ο Χορστ Ζεεχόφερ και ο Μάρτιν Σουλτς αποχώρησαν από το προεδρικό ανάκτορο Bellevue χωρίς να προβούν σε , ενώ αύριο το πρωί θα διαβουλευθούν με τα ηγετικά στελέχη των κομμάτων τους.

ια «άγνωστο » κάνει λόγο η εφ Bild, ενώ μια «ασαφή έκβαση, καθώς οι συμμετέχοντες συμφώνησαν σε εμπιστευτικότητα» είδε το Der Spiegel.

Λίγο νωρίτερα, ο και πρώην αρχηγός του SPD Ζίγκμαρ κάμπριελ, σε ζωντανή σύνδεση με το από την Ουάσιγκτον, δήλωσε ότι το κόμμα του δεν βρίσκεται υπό πίεση χρόνου. «Κανείς δεν μπορεί να νομίζει ότι θα προχωρήσει γρήγορα. Και κανείς δεν μπορεί να περιμένει από το SPD, μετά την αποτυχία της Τζαμάικα να πει “υπέροχα, συνεχίζουμε”, μόνο για να διατηρήσει μια-δυο θέσεις στην κυβέρνηση», δήλωσε.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση