Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Γαλλία: Απέδωσαν καρπούς τα αυστηρά μέτρα των υπηρεσιών ασφαλείας
Γαλλία: Απέδωσαν καρπούς τα αυστηρά μέτρα των υπηρεσιών ασφαλείας

Γαλλία: Απέδωσαν καρπούς τα αυστηρά μέτρα των υπηρεσιών ασφαλείας

Οι αστυνομικές αρχές της Γαλλίας συνέλαβαν 622 ανθρώπους κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της Πρωτοχρονιάς – αριθμός διπλάσιος συγκριτικά με το περασμένο χρόνο σύμφωνα με δηλώσεις που έκανε την ο της Γαλλίας Μπερνάρντ .

Τουλάχιστον 368 εξ αυτών προφυλακίστηκαν, όπως τόνισε ο , σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του γαλλικού υπουργείου.

«Οι συγκεκριμένοι αριθμοί δείχνουν την μεγάλη αποτελεσματικότητα του έργου που επιτελούν οι υπηρεσίες ασφαλείας», σημειώνει η ανακοίνωση.

Περισσότεροι από 100.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες κινητοποιήθηκαν για να εγγυηθούν την στη Γαλλία κατά τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς.

Από το βράδυ της 13ης Νοεμβρίου, αμέσως μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις που στοίχισαν τη ζωή σε 130 ανθρώπους, η Γαλλία τέθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, η οποία διαρκεί έως το Φεβρουάριο και οι αρχές έχουν πραγματοποιήσει έρευνες σε 2.235 , συλλαμβάνοντας 232 ανθρώπους, ανακαλύπτοντας 334 , είχε ανακοινώσει ο Καζνέβ στις 2 Δεκεμβρίου.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνεχίζεται το πρόγραμμα της κουνουποκτονίας στη Μαγνησία #πρόγραμμακουνουποκτονίας - https://t.co/6Xqir6y8bE -

  • Δύο βραβεία στην Περιφέρεια Θεσσαλίας από τα Hellenic Responsible Business Awards 2021 - https://t.co/PfHr41UMga… -

  • Αναφορά Κ. Παπανάτσιου για την λειτουργία γραφείου ΕΦΚΑ στο Δήμο Ζαγοράς Μουρεσίου #ΔήμοςΖαγοράςΜουρεσίου - https://t.co/DWPKyF4q1t -

"Αλιεύοντας" την είδηση