Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Γαλλία: 147 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα
Γαλλία: 147 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα

Γαλλία: 147 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στη Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα

Εκατόν σαράντα επτά αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων θα μετάσχουν στις 30 οεμβρίου στην έναρξη της Διάσκεψης του Παρισιού για το Κλίμα (COP21), έγινε γνωστό από το του υπουργού Εξωτερικών της ς Λοράν Φαμπιούς, ο οποίος θα προεδρεύσει της COP21.

«Αναμένονται 147 αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων στη διάσκεψη αυτή που θα προσπαθήσει να επιτύχει μια παγκόσμια συμφωνία για την της υπερθέρμανσης του πλανήτη», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Παραμονή της έναρξης της διάσκεψης, που ολοκληρώνεται στις 11 Δεκεμβρίου, το των πράσινων πόλεων θα είναι το βασικό θέμα συνεδρίου στο Παρίσι μεταξύ της ς και της Κίνας, χώρες των οποίων οι μεγάλες συγκαταλέγονται στις πιο μολυσμένες στον κόσμο, ανακοίνω οι διοργανωτές.

Μέχρι το 2030, προθεσμία που έχει οριστεί για τη σταθεροποίηση των εκπομπών ρύπων, επτά από τις 10 στον κόσμο που θα σημειώσουν τη μεγαλύτερη θα είναι κινεζικές, αναφέρει η ανακοίνωση των διοργανωτών του συνεδρίου, το οποίο έχει τίτλο «Όταν η Γαλλία και η Κίνα σχεδιάζουν τις πόλεις του αύριο», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση