Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν: Διαπραγματευόμαστε την αγορά και τρίτου γεωτρύπανου
Ερντογάν: Διαπραγματευόμαστε την αγορά και τρίτου γεωτρύπανου

Ερντογάν: Διαπραγματευόμαστε την αγορά και τρίτου γεωτρύπανου

Και τρίτο γεωτρύπανο διαπραγματεύεται η Τουρκία, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Τούρκος σε του στην 29η Σύνοδο Διαβούλευσης και Αξιολόγησης του κόμματος του στο Κιζίλτσαχαμάμ.

Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε ότι συνεχίζουν εντατικά τις γεώτρησης και έρευνας τόσο στη ξηρά όσο και στη , προσθέτοντας ότι έχουν πλέον δύο ερευνητικά πλοία και δύο γεωτρύπανα.

«Συνεχίζουμε αδιάκοπα τις γεώτρησής μας στην ανατολική Μεσόγειο. Το γεωτρύπανο Φατίχ κατέβηκε κάτω από τα 4 χιλιάδες . Πρέπει να κατέβει κι άλλο. Πρώτα ο Αλλάχ θα γίνει και αυτό» είπε ο  Τούρκος .

Αναφερόμενος στο «» ο Τούρκος πρόεδρος είπε ότι «μετά που ολοκλήρωσε την του στην Καρπασία, το στείλαμε στη γεώτρηση Μόρφου -1» ενώ «το ερευνητικό πλοίο ολοκλήρωσε το 30% των ερευνών του ανοιχτά της Αττάλειας»

«Στο μεταξύ γίνονται διαπραγματεύσεις για ένα ακόμη γεωτρύπανο, θα προστεθεί και αυτό, και με τρία γεωτρύπανα που θα είναι εξολοκλήρου δικά μας και επομένως δεν θα έχουμε πρόβλημα αναζητώντας γεωτρύπανα από τη διεθνή να νοικιάσουμε», δήλωσε.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Το Lab Art yard στην αυλή του Τσαλαπάτα ξεκινάει με δυναμικό τριήμερο συναυλιών #LabArt - https://t.co/SKyefhU2K0 -

  • Έναρξη υποβολής συμμετοχών για το Βραβείο Δημοσιογραφίας Daphne Caruana Galizia - https://t.co/uyPdAbjw8N… -

  • Οικονομική μετακίνηση για νέους από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/RXSQBs16kO -

"Αλιεύοντας" την είδηση