Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Eπτά νεκροί και 27 τραυματίες από έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας
Eπτά νεκροί και 27 τραυματίες από έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας

Eπτά νεκροί και 27 τραυματίες από έκρηξη στο Ντιγιάρμπακιρ της Τουρκίας

Τουλάχιστον επτά νεκροί κι 27 τρυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ς που σημειώθηκε στο Ντιγιάρμπακιρ, τη μεγαλύτερη πόλη της νοτιοανατολικής Τουρκίας, όπου η πλειονότητα των κατοίκων ανήκει στην κουρδική μειονότητα.

Η σημειώθηκε κοντά στον μεγαλύτερο σταθμό λεωφορείων στην περιοχή τη στιγμή που περνούσε από το σημείο ένα μικρό λεωφορείο που μετέφερε άνδρες των ειδικών δυνάμεων της τουρκικής αστυνομίας, ενώ στο σημείο έσπευσαν πολλά ασθενοφόρα.

Οι αστυνομικές δυνάμεις διεξάγουν εδώ και μήνες εκκαθαριστικές επιχειρήσεις εναντίον των Κούρδων αυτονομιστών ανταρτών στο Ντιγιάρμπακιρ και γενικότερα στην Ανατολία.

Ο Ρετζέπ δήλωσε ότι η αποκάλυψε το «αποκρουστικό πρόσωπο» των «τρομοκρατών», οι οποίοι «βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο», όπως σημείωσε.

Η «έδειξε ξανά το αποκρουστικό πρόσωπο της ς. Η αποφασιστικότητα των δυνάμεων ασφαλείας μας θα θέσει τέλος, αν το θέλει ο θεός» στην , επισήμανε ο Ερντογάν κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Brookings Institute.

Ο Ερντογάν βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να συμμετάσχει σε μια διεθνή σύνοδο για την πυρηνική ασφάλεια.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση