Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Επιβαρυντικά τα στοιχεία για τον Α. Λούμπιτς: έσκισε την υποχρεωτική αναρρωτική άδεια και πέταξε κανονικά
Επιβαρυντικά τα στοιχεία για τον Α. Λούμπιτς: έσκισε την υποχρεωτική αναρρωτική άδεια και πέταξε κανονικά

Επιβαρυντικά τα στοιχεία για τον Α. Λούμπιτς: έσκισε την υποχρεωτική αναρρωτική άδεια και πέταξε κανονικά

Όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία του Ντίσελντορφ, οι βρήκαν στο του Λούμπιτς σκισμένη την ιατρική γνωμάτευση από τον γιατρό του που ουσιαστικά βεβαίωνε πως δεν ήταν σε θέση να πετά.
Ο συγ της ς της είχε αποκρύψει ότι είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα που πέταξε με το A-320 για να το ρίξει στις πλαγιές των Αλπεων, ανακοίνωσε η γενική εισαγγελία του Ντίσελντορφ.
“Κατά την έρευνα στο σπίτι του βρέθηκαν σκισμένα έγγραφα αναρρωτικής άδειας, που περιέχουν λεπτομερή στοιχεία, και αφορούν και την ημέρα του γεγονότος”, αναφέρεται σε της εισαγγελίας που δεν προσδιορίζει το είδος της ασθένειας.
Κατά την έρευνα βρέθηκαν έγγραφα που δείχνουν πως ο 28χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ είχε αποκρύψει την ασθένειά του από τον εργοδότη του.
Σύμφωνα, πάντα, με την , δεν έχει αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.
“Το γεγονός ότι υπάρχουν ιατρικά σημειώματα που αναφέρουν ότι είναι ανίκανος προς , ανάμεσα σε άλλα πράγματα, που βρέθηκαν σκισμένα, τα οποία ήσαν πρόσφατα και αφορούσαν ακόμη και την ημέρα του εγκλήματος, υποστηρίζουν το συμπέρασμα, που βασίζεται στην προκαταρκτική εξέταση, ότι ο είχε αποκρύψει την ασθένειά του από τον εργοδότη του και τους συναδέλφους του”, αναφέρεται αναλυτικότερα στην .

 Πηγή: koutipandoras
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση