Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Επιβαρυντικά τα στοιχεία για τον Α. Λούμπιτς: έσκισε την υποχρεωτική αναρρωτική άδεια και πέταξε κανονικά
Επιβαρυντικά τα στοιχεία για τον Α. Λούμπιτς: έσκισε την υποχρεωτική αναρρωτική άδεια και πέταξε κανονικά

Επιβαρυντικά τα στοιχεία για τον Α. Λούμπιτς: έσκισε την υποχρεωτική αναρρωτική άδεια και πέταξε κανονικά

Όπως ανακοίνωσε η του Ντίσελντορφ, οι βρήκαν στο διαμέρισμα του Λούμπιτς σκισμένη την ιατρική γνωμάτευση από τον γιατρό του που ουσιαστικά βεβαίωνε πως δεν ήταν σε θέση να πετά.
Ο συγκυβερνήτης της πτήσης της Germanwings είχε αποκρύψει ότι είχε αναρρωτική άδεια την ημέρα που πέταξε με το A-320 για να το ρίξει στις πλαγιές των Αλπεων, ανακοίνωσε η γενική του Ντίσελντορφ.
“Κατά την στο σπίτι του βρέθηκαν σκισμένα έγγραφα αναρρωτικής άδειας, που περιέχουν λεπτομερή στοιχεία, και αφορούν και την ημέρα του γεγονότος”, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εισαγγελίας που δεν προσδιορίζει το είδος της ασθένειας.
Κατά την βρέθηκαν έγγραφα που δείχνουν πως ο 28χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή ενώ είχε αποκρύψει την ασθένειά του από τον εργοδότη του.
Σύμφωνα, πάντα, με την Εισαγγελία, δεν έχει αφήσει σημείωμα αυτοκτονίας.
“Το γεγονός ότι υπάρχουν ιατρικά σημειώματα που αναφέρουν ότι είναι ανίκανος προς εργασία, ανάμεσα σε άλλα πράγματα, που βρέθηκαν σκισμένα, τα οποία ήσαν πρόσφατα και αφορούσαν ακόμη και την ημέρα του εγκλήματος, υποστηρίζουν το συμπέρασμα, που βασίζεται στην προκαταρκτική εξέταση, ότι ο νεκρός είχε αποκρύψει την ασθένειά του από τον εργοδότη του και τους συναδέλφους του”, αναφέρεται αναλυτικότερα στην ανακοίνωση.

 Πηγή: koutipandoras
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση