Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Επίθεση στη Φλόριντα: Προφυλακιστέος ο 19χρονος δράστης – Του απαγγέλθηκαν 17 κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης
Επίθεση στη Φλόριντα: Προφυλακιστέος ο 19χρονος δράστης – Του απαγγέλθηκαν 17 κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης

Επίθεση στη Φλόριντα: Προφυλακιστέος ο 19χρονος δράστης – Του απαγγέλθηκαν 17 κατηγορίες για φόνο εκ προμελέτης

Ο 19χρονος φερόμενος δράστης της πιο φονικής επίθεσης των ΗΠΑ  από το 2012, ίκολας Κρουζ, παρουσιάστηκε την Πέμπτη ενώπιον του δικαστηρίου, με τον δικαστή να δίνει εντολή για την προφυλάκισή του χωρίς εγγύηση, ενώ του απαγγέλθηκαν 17 κατγορίες για φόνο εκ προμελέτης.

Στην σύντομη παρουσία του στη δικαστική αίθουσα, ντυμένος μια πορτοκαλί φόρμα ς, με τα χέρια του δεμένα με χειροπέδες και το βλέμμα του κατεβασμένο, ο Κρουζ είπε μόλις μια φράση: «Μάλιστα κυρία», όταν ο δικαστής του ζήτησε να επιβεβαιώσει το όνομά του. Σύμφωνα με το δικαστικό έγγραφο «Ο Κρουζ ομολόγησε ότι αυτός ήταν ο δράστης που εισήλθε στο με ένα AR-15 και άρχισε να πυροβολεί τους στους διαδρόμους του υ». Ακόμη, σύμφωνα με το ίδιο έγγραφο, ο Κρουζ μετέφερε επιπλέον πυρομαχικά σε μαύρη τσάντα και σακίδιο, ενώ στην προσπάθειά του να δραπετεύσει πέταξε το του.

Οπως έχει ήδη σημειωθεί ο δράστης κατάφερε προσωρινώς να εγκαταλείψει τον τόπο του εγκλήματος χωρίς να εντοπιστεί ωστόσο με την είσοδό του στο Walmart και στα McDonalds εντοπίστηκε από την και συνελήφθη μία μετά την επίθεση.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση