Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Ενοπλος εισέβαλε σε κινηματογράφο στη Γερμανία
Ενοπλος εισέβαλε σε κινηματογράφο στη Γερμανία

Ενοπλος εισέβαλε σε κινηματογράφο στη Γερμανία

Ένοπλος μσκοφόρος εφόρμησε σε κινημτογράφο της πόλης Φιρνχαϊμ της δυτικής ερμανίας, η οποία βρίσκεται κοντά στη Φρανκφούρτη, και ταμπουρώθηκε εκεί κρατώντας ομήρους τους λιγοστούς θεατές που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στον πολυκινηματογράφο Κinopolis.

Όπως έγινε γνωστό, ο , ο οποίος μπήκε στο κτίριο πυροβολώντας στον αέρα τουλάχιστον τέσσερις φορές, έπεσε νεκρός από τα πυρά των ειδικών δυνάμεων της γερμανικής ς, ενώ κανείς από τους παρισταμένους δεν έπαθε το παραμικρό εξαιτίας του ενόπλου. Πολλοί, ωστόσο, φαίνεται ότι τραυματίστηκαν στην προσπάθεια της ς να αποκτήσει πρόσβαση στον χώρο, κάτι που επέβαλε τη ρίψη αναρίθμητων δακρυγόνων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνδρας που κατέβαλε τον κινηματογράφο ήταν ψυχικά διαταραγμένος και έδειχνε να τα έχει χαμένα. Κατά τη γερμανική , τουλάχιστον 25 άνθρωποι εκτέθηκαν στα δακρυγόνα της αστυνομίας, ενώ το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων DPA, επικαλούμενο πηγές του τομέα ασφαλείας, αναφέρει ότι ο δεν φαίνεται να συνδέεται με τρομοκρατικές οργανώσεις.

Όπως τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου της γερμανικής αστυνομίας Κριστιάν Κόμπους, η οποία βρέθηκε στον τόπο του συμβάντος, μέχρι αργά το απόγευμα δεν υπήρχε η παραμικρή πληροφορία για την ταυτότητα του δράστη ούτε για τα κίνητρα της πράξης του. Επίσης, ο υπουργός Εσωτερικών του κρατιδίου της Εσσης Πέτερ Μπιουθ τόνισε ότι ακόμη, μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, παρέμενε αδιευκρίνιστο αν το όπλο του δράστη, μια , ήταν πραγματικό.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση