Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Εκτελέσεις αξιωματούχων στη Β. Κορέα
Εκτελέσεις αξιωματούχων στη Β. Κορέα

Εκτελέσεις αξιωματούχων στη Β. Κορέα

Εξιρετικά επικίνδυνη ποδεικνύεται η θέση του διευθυντή φάρμας εκτροφής χελωνών, αν βέβαια ζει κανείς στη . Οπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής μιας τέτοιας φάρμας εκτελέστηκε, αφού προκάλεσε την οργή του παντοδύναμου δικτάτορα της χς, Κιμ ιονγκ Ουν.

Στα μέσα του περασμένου Μαΐου, τα κρατικά μέσα μαζικής ς έδωσαν στη του σαφώς εξοργισμένου Κιμ τη στιγμή που καθύβριζε τους υπεύθυνους της φάρμας εκτροφής χελωνών, Ταεντονγκγκάνγκ, την οποία επισκέφθηκε προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο KCNA, η συγκεκριμένη φάρμα δημιουργήθηκε κατόπιν σχετικής εντολής του Κιμ ιονγκ Ιλ, του πατέρα του σημερινού δικτάτορα της Βόρειας Κορέας. Για λόγους οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί, κατά την επίσκεψη του Κιμ, διαπιστώθηκε ότι όλες οι μικρές χελώνες είχαν πεθάνει μέσα στις δεξαμενές που τις φιλοξενούσαν.

Οι υπεύθυνοι της φάρμας προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εξηγήσουν στον Κιμ ότι, εξαιτίας των πολύωρων διακοπών ηλεκτρικού τος, δεν ήταν δυνατό να φιλτραριστεί το νερό και να διοχετευθεί στις δεξαμενές, ενώ υπήρχε και έλλειψη της ειδικής ζωοτροφής με την οποία τρέφονταν τα μικρά ερπετά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κιμ εξοργίστηκε όταν ανακάλυψε πως, από αμέλεια του επικεφαλής της φάρμας, δεν είχε δημιουργηθεί στον χώρο εργασίας και ειδικός χώρος για την επιμόρφωση των εργαζομένων σχετικά με τα επαναστατικά ανδραγαθήματα του Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση