Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / Εκτελέσεις αξιωματούχων στη Β. Κορέα
Εκτελέσεις αξιωματούχων στη Β. Κορέα

Εκτελέσεις αξιωματούχων στη Β. Κορέα

Εξαιρετικά επικίνδυνη αποδεικνύεται η θέση του διευθυντή φάρμας εκτροφής χελωνών, αν βέβαια ζει κανείς στη Βόρεια Κορέα. Οπως έγινε γνωστό, ο επικεφαλής μιας τέτοιας φάρμας εκτελέστηκε, αφού προκάλεσε την οργή του παντοδύναμου δικτάτορα της χώρας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Στα μέσα του περασμένου Μαΐου, τα κρατικά μέσα μαζικής ενημέρωσης έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του σαφώς εξοργισμένου Κιμ τη στιγμή που καθύβριζε τους υπεύθυνους της φάρμας εκτροφής χελωνών, Ταεντονγκγκάνγκ, την οποία επισκέφθηκε προκειμένου να δει τις εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό δίκτυο KCNA, η συγκεκριμένη φάρμα δημιουργήθηκε κατόπιν σχετικής εντολής του Κιμ Γιονγκ Ιλ, του πατέρα του σημερινού δικτάτορα της Βόρειας Κορέας. Για λόγους οι οποίοι δεν έγιναν γνωστοί, κατά την επίσκεψη του Κιμ, διαπιστώθηκε ότι όλες οι μικρές χελώνες είχαν πεθάνει μέσα στις δεξαμενές που τις φιλοξενούσαν.

Οι υπεύθυνοι της φάρμας προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εξηγήσουν στον Κιμ ότι, εξαιτίας των πολύωρων διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος, δεν ήταν δυνατό να φιλτραριστεί το νερό και να διοχετευθεί στις δεξαμενές, ενώ υπήρχε και έλλειψη της ειδικής ζωοτροφής με την οποία τρέφονταν τα μικρά ερπετά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Κιμ εξοργίστηκε όταν ανακάλυψε πως, από αμέλεια του επικεφαλής της φάρμας, δεν είχε δημιουργηθεί στον χώρο εργασίας και ειδικός χώρος για την επιμόρφωση των εργαζομένων σχετικά με τα επαναστατικά ανδραγαθήματα του Κιμ Γιονγκ Ιλ.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σε ημερίδα ορίων στη Λάρισα η κολύμβηση της Νίκης Βόλου - https://t.co/CkHBE0MbK4 -

  • Διάσκεψη Βερολίνου: Κατάπαυση του πυρός και τήρηση του εμπάργκο όπλων στη Λιβύη - https://t.co/EkqxhQrTZt -

  • Επιστρέφουν στην Αθήνα οι θεσμοί - Η ατζέντα των επαφών - https://t.co/rrWFqkl7nB -

"Αλιεύοντας" την είδηση