Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Αίγυπτος: Το μαύρο κουτί καταγράφει έντονο θόρυβο πριν την συντριβή του ρωσικού Airbus
Αίγυπτος: Το μαύρο κουτί καταγράφει έντονο θόρυβο πριν την συντριβή του ρωσικού Airbus

Αίγυπτος: Το μαύρο κουτί καταγράφει έντονο θόρυβο πριν την συντριβή του ρωσικού Airbus

Ο αιγύπτιος επικεφαλής της ομάδας των ερευνητών για τη του ρωσικού αεροσκάφους στη χερσόνησο του δήλωσε ότι ένας ακούγεται το τελευταίο δευτερόλεπτο των στοιχείων του Καταγραφέα Συνομιλιών του Πιλοτηρίου, ωστόσο οι πρώτες παρατηρήσεις δεν επιτρέπουν τον εντοπισμό του αιτίου που προκάλεσε τη διάλυση του αεροσκάφους 23 λεπτά μετά την απογείωσή του.

Οπως διευκρίνισε ο Αϊμάν ελ-Μοκάντεμ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Κάιρο, «θα πραγματοποιηθεί φασματική ανάλυση για να προσδιορισθεί η προέλευση αυτού του θορύβου».

«Τα των δύο καταγραφέων της πτήσης μεταφέρθηκαν επιτυχώς…ο ανάμεσα στην απογείωση και τις τελευταίες καταγραφές είναι 23 λεπτά και 14 δευτερόπλεπτα», διευκρίνισε.

Ο αιγύπτιος υπουργός Εξωτερικών Σάμεχ Σούκρι είχε δηλώσει προηγουμένως ότι η έρευνα δεν έχει επιτρέψει ακόμη την εξ συμπεράσματος.

«Δεν έχουμε αποκλείσει κανένα ενδεχόμενο, αλλά δεν υπάρχει διαμορφωμένη υπόθεση πριν από την ολο της έρευνας και τη σύνταξη πλήρους ς», είπε.

Αιγυπτιακή πηγή που παρακολουθεί την υπόθεση είχε δηλώσει χθες στο αλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι η ανάλυση των δύο μαύρων κουτιών , σε συνδυασμό με τα στοιχεία που έχουν προκύψει από τον τόπο της ς, δίνουν «ισχυρή προτεραιότητα» στην υπόθεση της βομβιστικής επίθεσης.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση