Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Δολοφονία-αντιγραφή τηλεοπτικής σειράς
Δολοφονία-αντιγραφή τηλεοπτικής σειράς

Δολοφονία-αντιγραφή τηλεοπτικής σειράς

Πραγματικότητα έκαναν το τηλεοπτικό σενάριο τρεις νεαροί άλλοι, που δολοφόνησαν το θύμα τους και προσπάθησαν να το εξαφανίσουν βουτώντας το σε οξύ.

Σε κατάσταση προχωρημένης αποσύνθεσης, βρέθηκε το νεαρής αλλίδας φοιτήτριας στο διαμέρισμά της στην Τουλούζη. Σύμφωνα με τους εισαγγελείς που έχουν αναλάβει την υπόθεση, ο τρόπος με τον οποίο δολοφονήθηκε η 23χρονη γυναίκα ήταν «αντιγραφή» αυτού που προβλήθηκε στη δημοφιλή αμερικανική τηλεοπτική σειρά «Breaking Bad».

Οπως φαίνεται, οι τρεις ύποπτοι προσπάθησαν να αναπαράγουν μια σκηνή, κατά την οποία μια χημείας σε αρχίζει να εμπορεύεται ναρκωτικές ουσίες και χρησιμοποιεί οξύ για να εξαφανίσει το ενός ανταγωνιστή ναρκεμπόρου. Αυτό τουλάχιστον φέρεται να ομολόγησε ένας από τους κατηγορουμέ.

Είχαν προσχεδιάσει την ειδεχθή πράξη τους και είχαν προμηθευθεί ένα « μπαούλο» για να κρύψουν εκεί το πτώμα αφού το γεμίσουν με οξύ. Και αυτό το έκαναν επειδή στην τηλεοπτική εκπομπή κάποιος εξηγούσε ότι το οξύ θα διέλυε ένα μεταλλικό μπαούλο.

Δημοσίευμα της ς The Local France αναφέρει πως η Εβα Μπουρσό δολοφονήθηκε όταν οι δύο κατηγορούμενοι την επισκέφθηκαν στο της για να εισπράξουν τα χρήματα που τους χρωστούσε. Όταν αυτό δεν συνέβη, οι νεαροί τη σκότωσαν χτυπώντας την στο κεφάλι.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση