Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Δημοσιεύτηκε η Γενική Έκθεση των Δραστηριοτήτων της ΕΕ
Δημοσιεύτηκε η Γενική Έκθεση των Δραστηριοτήτων της ΕΕ

Δημοσιεύτηκε η Γενική Έκθεση των Δραστηριοτήτων της ΕΕ

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δημοσίευσε σήμερα την Γενική των δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το 2015. Η Γενική καλύπτει τα μεγάλα γεγονότα και τις πρωτοβουλίες του έτους.

Φέτος, αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τις προσπάθειες της ΕΕ για την αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, τη για τη στήριξη της Ελλάδας, την απάντηση της ΕΕ μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και τη δρομολόγηση του Επενδυτικού Σχεδίου για την Ευρώπη, καθώς και άλλες σημαντικές πρωτοβουλίες, όπως η Ψηφιακή Ενιαία Αγορά, η Ενεργειακή Ένωση και η Ένωση Κεφαλαιαγορών.

Η Έκθεση και μια χωριστή συντομότερη περίληψή της παρουσιάζει τις δραστηριότητες της ΕΕ κατά τρόπο φιλικό προς τους πολίτες, ώστε να είναι κατανοητές από όλους – όχι μόνο από όσους είναι εξοικειωμένοι με τις υποθέσεις της ΕΕ αλλά και από το ευρύ κοινό. Φέτος, έχουν βελτιωθεί σημαντικά η διαδραστικότητα και η οπτική μέσω της εκτεταμένης χρήσης υπερσυνδέσμων, φωτογραφιών

Η δημοσίευση της Γενικής Έκθεσης αποτελεί υποχρέωση βάσει του άρθρου 249 της Συνθήκης για τη Λειτουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση