Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Διαγωνισμός τραγουδιού η αιτία πυροβολισμού
Διαγωνισμός τραγουδιού η αιτία πυροβολισμού

Διαγωνισμός τραγουδιού η αιτία πυροβολισμού

AFP, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σε τργωδί καξε ένας τηλεοπτικός τραγουδιού στη γειτονική Τουρκία, καθώς μία εκ των παικτριών τραυματίστηκε από στο κεφάλι, προερχόμενη, κατά πάσα πιθανότητα, από τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη χθες.

Η 19χρονη Μουτλού Καγιά βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της, στην πόλη Εργκάνι, όταν δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο κεφάλι. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι επόμενες ημέρες είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι ιατροί θα αποφασίσουν κατά πόσον είναι δυνατόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η Μουτλού Καγιά είχε «δασκάλα» στην εκπομπή τη διάσημη Τουρκάλα τραγουδίστρια, Σιμπέλ Καν, ενώ όπως ανέφερε στις αρχές της εβδομάδας δημοσίευμα της ς Posta, η νεαρή δεχόταν απειλές από την ίδια της την επειδή είχε μεταβεί στην , προκειμένου να συμμετάσχει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Ο Βεϊσί Ε., ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονική απόπειρα, αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι αρχές, αλλά παραδέχεται ότι αντιδρούσε για τη συμμετοχή της Μουτλού Καγιά στην εκπομπή.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση