Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Διαγωνισμός τραγουδιού η αιτία πυροβολισμού
Διαγωνισμός τραγουδιού η αιτία πυροβολισμού

Διαγωνισμός τραγουδιού η αιτία πυροβολισμού

AFP, ΑΠΕ-

Σε τραγωδία καξε ένας τηλεοπτικός διαγωνισμός τραγουδιού στη γειτονική , καθώς μία εκ των παικτριών τραυματίστηκε από στο , προερχόμενη, κατά πάσα πιθανότητα, από τον σύντροφό της, ο οποίος συνελήφθη χθες.

Η 19χρονη Μουτλού Καγιά βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού της, στην πόλη Εργκάνι, όταν δέχθηκε έναν πυροβολισμό στο . Διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Οι επόμενες ημέρες είναι ζωτικής σημασίας, καθώς οι ιατροί θα αποφασίσουν κατά πόσον είναι δυνατόν να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η Μουτλού Καγιά είχε «δασκάλα» στην εκπομπή τη διάσημη Τουρκάλα τραγουδίστρια, Σιμπέλ Καν, ενώ όπως ανέφερε στις αρχές της εβδομάδας δημοσίευμα της εφημερίδας Posta, η νεαρή δεχόταν από την ίδια της την επειδή είχε μεταβεί στην , προκειμένου να συμμετάσχει στον συγκεκριμένο διαγωνισμό.

Ο Βεϊσί Ε., ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονική απόπειρα, αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν οι αρχές, αλλά παραδέχεται ότι αντιδρούσε για τη συμμετοχή της Μουτλού Καγιά στην εκπομπή.

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση