Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Χωρίς απόφαση η δίκη του Μπιλ Κόσμπι
Χωρίς απόφαση η δίκη του Μπιλ Κόσμπι

Χωρίς απόφαση η δίκη του Μπιλ Κόσμπι

Χωρίς ολοκληρώθηκε η πολύκροτη δίκη του αμερικανού κωμικού για σεξουαλική κακοποίηση, καθώς το σώμα ενόρκων αποτελούμενο από επτά και πέντε γυναίκες δεν μπόρεσαν να φθάσουν σε ετυμηγορία ομοφώνως, έπειτα από συνεδρίαση 53 ωρών.

Ωστόσο, ο δικαστής που αποφάσισε την ακύρωση της δίκης διευκρίνισε ότι ο παραμένει κατηγορούμενος και ελεύθερος με εγγύηση.

Ο εισαγγελέας της κομητείας του Μοντγκόμερι Κέβιν Στιλ, ο οποίος είχε απαγγείλει τις κατηγορίες κατά του ηθοποιού ανακοίνωσε αμέσως ότι θα ζητήσει την επανάληψη της δίκης, όπως προβλέπει ο νόμος.

Πρόκειται για μία ήττα για τον Κέβιν Στιλ, τα επιχειρήματα του οποίου δεν κατόρθωσαν να πείσουν το σύνολο του σώματος των ενόρκων και για νίκη του 79χρονου Μπιλ Κόσμπι, ο οποίος δεν έδειξε καμία αντίδραση μετά την ανακοίνωση της ακύρωσης της δίκης του.

Περί τις 60 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Μπιλ Κόσμπι για σεξουαλική , τερματίζοντας της καριέρα του «'s dad», όπως έγινε γνωστός για τον ρόλο του στο «The Cosby Show».

Υπενθυμίζεται πως η δίκη αφορούσε κατηγορίες για σεξουαλική κατά της Αντρέα Κόνσταντ και ήταν η μόνη υπόθεση που παραπέμφθηκε σε δίκη , αφού όλες οι υιπες είχαν παραγραφεί.

ΑΠΕ, ,

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση