Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Χιονοστιβάδες έπληξαν χιονοδρομικά κέντρα σε Αυστρία και Ελβετία
Χιονοστιβάδες έπληξαν χιονοδρομικά κέντρα σε Αυστρία και Ελβετία

Χιονοστιβάδες έπληξαν χιονοδρομικά κέντρα σε Αυστρία και Ελβετία

Τρεις χιονοστιβάδες έπληξαν σήμερα το χιονοδρομικό κέντρο στο Άνκογκελ της ς και μία το Άντερματ στην Ελβετία, με να τραυματιστούν τουλάχιστον δύο άνθρωποι, όπως έγινε γνωστό από την .

Αφού μια μεγάλη χιονοστιβάδα καταπλάκωσε την πίστα στο χιονοδρομικό κέντρο του Άντερματ, δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν με ελαφρά τραύματα από το και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της ελβετικής ς.

Ενδέχεται να υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι παγιδευμένοι κάτω από το , για αυτόν τον λόγο μια πολυμελής ομάδα ς πραγματοποιεί στην περιοχή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στην , τρεις χιονοστιβάδες έπληξαν το Άνκογκελ, στην επαρχία Καρινθία, γνωστοποίησε, επίσης, ένας εκπρόσωπος Τύπου της αυστριακής αστυνομίας. Η μία χιονοστιβάδα έπληξε περιοχή έξω από τις πίστες του σκι και δύο σκιέρ παρασύρθηκαν, ωστόσο κατάφεραν να απεγκλωβιστούν μόνοι τους.

Περισσότεροι από 60 διασώστες, με τη συνδρομή ελικοπτέρων και σκύλων αναζητούν ανθρώπους που πιθανόν θάφτηκαν κάτω από το χιόνι, αφού μια μεγάλη χιονοστιβάδα έπεσε απευθείας πάνω στην πλαγιά, είπε ο εκπρόσωπος Τύπου.

Είναι ακόμη νωρίς να ειπωθεί ο,τιδήποτε σχετικά με το ενδεχόμενο να υπάρχουν .

Πηγή: kathimerini.gr
"Αλιεύοντας" την είδηση