Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι γδύθηκαν στο μετρό
Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι γδύθηκαν στο μετρό

Χιλιάδες Νεοϋορκέζοι γδύθηκαν στο μετρό

Χιλιάδες της Νές Υόρκης, που μετκινούνται με τον σιδηρόδρομο, τίμησαν την την Παγκόσμια Ημέρα χωρίς Παντελόνια. Ετσι, όπως και χιλιάδες άλλοι σε όλο τον κόσμο, μπήκαν στα τρένα και έμειναν με τα εσώρουχα. Ο ομολογουμένως διασκεδαστικός εορτασμός της Ημέρας χωρίς Παντελόνια ξεκίνησε το 2002 και σήμερα εορτάζεται από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Ατλάντα, από το Σικάγο μέχρι το Ντάλας, το Βερολίνο, την και τη Βιέννη.

Στη Νέα Υόρκη, όλα ήταν οργανωμένα στην εντέλεια και κάθε επιβάτης λάμβανε οδηγίες το τι ακριβώς έπρεπε να κάνει. «Σου έλεγαν, ας πούμε, όταν φτάσεις στον τρίτο σταθμό στο Μπρούκλιν θα βγάλεις το παντελόνι σου μέσα στο τρένο», εξηγεί η Λατέσα Μακ, που έφτασε στη Γιούνιον Σκουέρ του φορώντας μόνο τις δικτυωτές της κάλτσες.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, τουλάχιστον τέσσερις χιλιάδες Νεοϋορκέζοι γδύθηκαν κατά την επιταγή της ημέρας. Ακόμα και ολόκληρες οικογένειες συμμετείχαν στους εορτασμούς. Στο Βερολίνο, μία γυναίκα κυκλοφορούσε ενώ στο εσώρουχό της ήταν ζωγραφισμένη μια τεράστια , ενώ στους σταθμούς του υ, λόγω του δυνατού κρύου, οι εορτάζοντες φορούσαν παλτό και κασκόλ αλλά όχι παντελόνια.

Και βέβαια, χάρη στον περίεργο γιορτασμό, πολλοί άνθρωποι ανακάλυψαν μια άλλη πτυχή του εαυτού τους. Ο Μπιλ Μέρφι, διερμηνέας από τη Νέα Υόρκη, ομολογεί ότι αγνοούσε κάποια του ταλέντα ώς την , οπότε φορώντας ένα κατακόκκινο μπικίνι άρχισε να στροβιλίζεται στη Γιούνιον Σκουέρ.

«Είμαι 56 ετών και νιώθω περήφανος. Στην ηλικία μου κάτι τέτοιο δεν είναι παραδεκτό, αλλά εγώ θέλω να αλλάξω αυτό το ταμπού κι έτσι σήμερα έγινα επιδειξιομανής».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση