Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΣΜΟΣ / BBC: Νυχτερινή συνάντηση 50 βουλευτών των Τόρις με θέμα την απομάκρυνση της Μέι
BBC: Νυχτερινή συνάντηση 50 βουλευτών των Τόρις με θέμα την απομάκρυνση της Μέι

BBC: Νυχτερινή συνάντηση 50 βουλευτών των Τόρις με θέμα την απομάκρυνση της Μέι

Ομάδα 50 βουλευτών των Τόρις που αντιτάσσονται στις προτάσεις του σχεδίου του Τσέκερς για την, μετά το Brexit, με την Ευρωπαϊκή Ενωση, συναντήθηκαν για να συζητήσουν πώς και πότε θα απομακρύνουν την Τερέζα από την , σύμφωνα με το BBC.

Οι , ορισμένοι από τους οποίους ανήκουν στο ευρωσκεπτικιστικό European Research Group (ERG), συναντήθηκαν χθες το βράδυ και συζήτησαν για το της Τερέζα στη ,  αποκάλυψε το BBC επικαλούμενο μη κατονομαζόμενη πηγή.
Ορισμένοι από τους δήλωσαν ότι έχουν ήδη απευθύνει επιστολές μομφής προς την Μέι, δήλωσε η ίδια πηγή.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Συντηρητικού Κόμματος, εκλογή για την ηγεσία μπορεί να προκληθεί εάν το 15% των βουλευτών των Τόρις, που σήμερα είναι 48, ζητήσουν διαδικασία ψήφου εμπιστοσύνης.

Το ERG έχει απορρίψει τα σχέδια της Μέι σύμφωνα με τα οποία η Βρετανία θα παραμείνει ζώνη ελεύθερων συναλλαγών με την Ευρωπαϊκή Ενωση για τα μετά την έξοδό της από την τον προσεχή Μάρτιο, αλλά αντιμετωπίζει επικρίσεις για το ότι δεν κατόρθωσε να διατυπώσει μία αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση.

Πηγή: kathimerini.gr
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ισπανία: Ένα σχολείο δίπλα στη θάλασσα εξαιτίας του κορωναϊού - https://t.co/ss0t4emPez -

  • Η ΠΟΕΣΥ για Φουρθιώτη-ΕΡΤ3 - https://t.co/bKnJqRsXMv -

  • Οι μετρήσεις του Σταθμού του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την ποιότητα της ατμόσφαιρας στο Βόλο… - https://t.co/7qXchtGyqd -

"Αλιεύοντας" την είδηση