Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » «Οι αποκαλύψεις θα οδηγήσουν στην πτώση του», εκτιμά ο συγγραφέας του βιβλίου για τον Τραμπ
«Οι αποκαλύψεις θα οδηγήσουν στην πτώση του», εκτιμά ο συγγραφέας του βιβλίου για τον Τραμπ

«Οι αποκαλύψεις θα οδηγήσουν στην πτώση του», εκτιμά ο συγγραφέας του βιβλίου για τον Τραμπ

Ο του επίμχου βιβλίου για τον πρώτο χρόνο του τόναλντ στην προεδρία των ΗΠΑ δήλωσε πως οι αποκαλύψεις του είναι πιθανό να φέρουν το τέλος της παραμονής του στον Λευκό Οίκο.

Ο Μάικλ ουλφ δήλωσε στο ραδιόφωνο του BBC πως το συμπέρασμά του στο βιβλίο «Fire and Fury: Inside the Trump White House» («Φωτιά και Οργή: Μέσα στον Λευκό Οίκο του τόναλντ Τραμπ») ότι ο Τραμπ δεν είναι κατάλληλος για τη δουλειά αυτή γίνεται μια ευρέως διαδεδομένη .

«Νομίζω πως ένα από τα ενδιαφέροντα αποτελέσματα του βιβλίου μέχρι τώρα είναι μια πολύ σαφής εντύπωση “ο βασιλιάς είναι γυμνός”» είπε ο ουλφ στη συνέντευξη η οποία μεταδόθηκε σήμερα.

«Η που διηγήθηκα φαίνεται να παρουσιάζει την προεδρία του με τέτοιον τρόπο ώστε να λέει πως δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά του», είπε ο Γουλφ. «Ξαφνικά παντού ο κόσμος λέει ”Θεέ μου, είναι αλήθεια, είναι γυμνός”. Αυτό είναι το υπόβαθρο στην αντίληψη και την κατανόηση που τελικά θα θέσει τέρμα… σε αυτή την προεδρία».

Ο Τραμπ δήλωσε ότι το βιβλίο είναι γεμάτο ψέματα. Περιγράφει έναν χαώδη Λευκό Οίκο, έναν πρόεδρο που δεν περίμενε να κερδίσει την προεδρία το 2016, και βοηθούς του Τραμπ που περιγελούν τις ικανότητές του.

Πηγή: kathimerini
"Αλιεύοντας" την είδηση