Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο του Λούμπιτς: Ελεγε ότι ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του
Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο του Λούμπιτς: Ελεγε ότι ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του

Αποκαλύψεις από πρώην σύντροφο του Λούμπιτς: Ελεγε ότι ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του

Φως στην ψυχο κατάσταση που ενδεχομένως να βρισκόταν ο Αντρέας Λούμπιτς, που όπως όλα δείχνουν έριξε το Α320 της Germanwings στις γαλλικές Άλπεις, ρίχνει μία πρώην σύντροφός του.

Η Μαρία Β., μία 26χρονη αεροσυν που είχε σχέση για πέντε μήνες με τον πιλότο, σε συνέντευξή της στην Bild αποκάλυψε ότι ο Λούμπιτς της είχε δηλώσει πως κάποια ημέρα θα έκανε κάτι που θα άλλαζε όλο το σύστημα και όλος ο κόσμος θα μάθαινε το όνομά του.

Η γυναίκα που δηλώνει «αφάνταστα σοκαρισμένη». Η ίδια πετούσε επί πέντε μήνες στις ίδιες πτήσεις με τον Λούμπιτς πέρυσι, περίοδο κατά την οποία είχαν και σχέση. Αν ισχύουν τα συμπεράσματα των ερευνητών, ο Αντρέας Λούμπιτς «το έκανε αυτό επειδή κατάλαβε ότι λόγω των προβλημάτων υγείας του, το μεγάλο του όνειρο, να δουλέψει στη ως κυβερνήτης και ως πιλότος σε πτήσεις μεγάλων αποστάσεων ήταν πρακτικά αδύνατον να πραγματοποιηθεί», πρόσθεσε.

Αναφερόμενη στο χωρισμό τους, εξήγησε ότι αυτό συνέβη γιατί «γινόταν ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα. Στις συζητήσεις μας έχανε τον έλεγχο και μου φώναζε (…) Τη νύχτα ξυπνούσε και φώναζε ”Πέφτουμε” γιατί έβλεπε εφιάλτες». Η 26χρονη σημείωσε ακόμη ότι ο πιλότος γινόταν άλλος όταν μιλούσε για τη δουλειά, καθώς εκνευριζόταν για τις συνθήκες εργασίας. «Τα χρήματα δεν ήταν αρκετά, φοβόταν για τη σύμβαση του, υπήρχε υπερβολική πίεση».

Ο Λούμπιτς δεν μιλούσε πολύ για την αρρώστια του, έλεγε μόνο ότι ακολουθούσε ψυχ , σύμφωνα με την πρώην σύντροφό του, ενώ ήταν ικανός να κρύβει από τους άλλους αυτά που του συνέβαιναν. Παρά τα προτά του όμως, ήταν ευγενικός και ανοιχτός στη δουλειά, πολύ τρυφερός στις ιδιωτικές σχέσεις του και ένας άνδρας που είχε ανάγκη ν' αγαπηθεί, συμπληρώνει η αεροσυν.

Πηγή: iefimerida.gr 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση