Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Aπαγόρευση πτήσεων πάνω από την οικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ
Aπαγόρευση πτήσεων πάνω από την οικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Aπαγόρευση πτήσεων πάνω από την οικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Mια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων τέθηκε σε ισχύ από σήμερα στον εναέριο χώρο πάνω από το Άμνερ Χολ, την οικογενειακή κατοικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ στο όρφολκ, για λόγους ασφαλείας αλλά και ενάντια στα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Το πριγκιπικό ζεύγος κατάφερε στα Σεπτεμβρίου να πάρει το φως από το υπουργείο Μεταφορών της ς προκειμένου να οριστεί μια «ζώνη απαγόρευσης πτήσεων» σε μια ακτίνα 2,4 χιλιομέτρων στον εναέριο χώρο άνωθεν της ιδιοκτησίας τους, που βρίσκεται στην ανατολική .

Επομένως, όπως ορίζεται, κανένα ιπτάμενο αντικείμενο, αεροπλάνο, μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο αερο ή ο,τιδήποτε άλλο δεν επιτρέπεται να πετάει στην ζώνη αυτή σε ύψος μικρότερο των 2.000 ποδών (609 ).
Αν και οι λόγοι ασφαλείας προβάλλονται ως το βασικό επιχείρημα για τη λήψη της συγκεκριμένης ς, ο βρετανικός Τύπος αναφέρεται κυρίως στο φόβο του πριγκιπικού ζεύγους για τους παπαράτσι, που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν ακόμα και μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα αεροσκάφη για να προσεγγίσουν την και να τραβήξουν στιγμιότυπά τους ενόψει των Χριστουγέννων.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση