Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Aπαγόρευση πτήσεων πάνω από την οικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ
Aπαγόρευση πτήσεων πάνω από την οικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Aπαγόρευση πτήσεων πάνω από την οικία του πρίγκιπα Ουίλιαμ

Mια ζώνη απαγόρευσης τέθηκε σε ισχύ από σήμερα στον εναέριο χώρο πάνω από το Άμνερ Χολ, την οικογενειακή του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ στο Νόρφολκ, για λόγους ασφαλείας αλλά και ενάντια στα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι.

Το πριγκιπικό ζεύγος κατάφερε στα τέλη Σεπτεμβρίου να πάρει το από το υπουργείο Μεταφορών της ς προκειμένου να οριστεί μια «ζώνη απαγόρευσης » σε μια ακτίνα 2,4 χιλιομέτρων στον εναέριο χώρο άνωθεν της ιδιοκτησίας τους, που βρίσκεται στην ανατολική Αγγλία.

Επομένως, όπως ορίζεται, κανένα ιπτάμενο αντικείμενο, , μη επανδρωμένο τηλεχειριζόμενο αεροσκάφος ή ο,τιδήποτε άλλο δεν επιτρέπεται να πετάει στην ζώνη αυτή σε ύψος μικρότερο των 2.000 ποδών (609 μέτρα).
Αν και οι λόγοι ασφαλείας προβάλλονται ως το βασικό επιχείρημα για τη λήψη της συγκεκριμένης ς, ο βρετανικός αναφέρεται κυρίως στο φόβο του πριγκιπικού ζεύγους για τους παπαράτσι, που ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν ακόμα και μη επανδρωμένα τηλεχειριζόμενα για να προσεγγίσουν την οικογένεια και να τραβήξουν στιγμιότυπά τους ενόψει των Χριστουγέννων.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση