Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΣΜΟΣ » Αφγανιστάν: 103 νεκροί και 235 τραυματίες ο νεότερος απολογισμός της επίθεσης στην Καμπούλ
Αφγανιστάν: 103 νεκροί και 235 τραυματίες ο νεότερος απολογισμός της επίθεσης στην Καμπούλ

Αφγανιστάν: 103 νεκροί και 235 τραυματίες ο νεότερος απολογισμός της επίθεσης στην Καμπούλ

Ο της ς με παγιδευμένο ασθενοφόρο, που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο στο της , έχει φθάσει τους 103 νεκρούς και τους 235 τραυματίες και πολλοί αστυνομικοί βρίσκονται μεταξύ των θυμάτων, ανακοίνωσε σήμερα ο Βαΐς Μπαρμάκ.

«Δυστυχώς πολλοί τραυματίες υπέκυψαν μετά τη μεταφορά τους στο νοσοκομείο και ο αριθμός των μαρτύρων φθάνει πλέον τους 103 νεκρούς και τους 235 τραυματίες», δήλωσε ο Μπαρμάκ σε Τύπου.

Σύμφωνα με τον Μπαρμάκ, «χάσαμε επίσης μεγάλο αριθμό αστυνομικών: πέντε αστυνομικοί έχασαν τη τους μόνο σ' ένα σημείο ελέγχου και τριάντα τραυματίσθηκαν», δήλωσε χωρίς να διευκρινίσει τον συνολικό αριθμό των αστυνομικών που σκοτώθηκαν ή τραυματίσθηκαν.

Η στην οποία σημειώθηκε η έ είναι μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες της επειδή έχουν εκεί την έδρα τους πολυάριθμοι θεσμοί και ξένες αντιπροσωπείες ενώ στεγάζονται επίσης γραφεία του υπουργείου Εσωτερικών και την έδρα της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τον υπουργό, «αεροφωτογραφίες δείχνουν πως εμφανίσθηκαν δύο ασθενοφόρα, το πρώτο ελέγχθηκε από την αστυνομία στον πρώτο σημείο ελέγχου: βλέπουμε τον αστυνομικό να μιλάει στον οδηγό πριν τον αφήσει να περάσει, όπως και το δεύτερο ασθενοφόρο, για το οποίο νόμισε ότι συνόδευε το πρώτο».

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση