Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Ξεκίνησε τις παραγγελίες τροφίμων η “ΑΝΩΣΗ”
Ξεκίνησε τις παραγγελίες τροφίμων η “ΑΝΩΣΗ”

Ξεκίνησε τις παραγγελίες τροφίμων η “ΑΝΩΣΗ”

Ξεκίνησαν  από την “ΑΩΣΗ” οι παραγγελίες “” για τα ελληνικά : Αλεύρι Ζέας, Φασόλια Northern, Ρεβίθια, ΦακέςΦασόλια Γίγαντες και Ρύζι.

Οι παραγγελίες θα γίνονται ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που υπάρχει στην (www.anwsi.gr) και ΤΗΛΕΦΩΙΚΑ καθημερινές στα τηλέφωνα 24210-20483, κιν.: 6936212706 (6 έως 9 το απόγευμα).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν την ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας από την και να βοηθήσουν όσους δεν μπορούν ή δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στη ως εθελοντές, συμπληρώνοντας τη Δήλωση Συμμετοχής Εθελοντών.

Προέλευση – Τιμές Προϊόντων

  • Αλεύρι Ζέας ολικής αλέσεως από δίκοκκο σιτάρι (Triticum dicoccum) από ταΦάρσαλα, σε συσκευασία 2 κιλών και τιμή 4 /2κιλο (2 το κιλό).

Φασόλια μέτρια (φασολάδας) ποικιλίας “Northern” από τα Κάτω Βασιλικά Φαρσάλωνστην τιμή των 4 ευρώ/2,1 κιλά (1,90 ευρώ/κιλό), εξαιρετικής ευκολίας βρασμού καικαθαρισμένα με μηχανική διαλογή χωρίς ξένα σώματα.

  • Ρεβίθια χοντρά ποικιλίας “Makarena” στην τιμή των 3,5 ευρώ/2κιλο (1,75 ευρώ/κιλό)και Φακές ψιλές ποικιλίας “Σάμου” στην τιμή των 2,5 ευρώ/2κιλο (1,25 ευρώ/κιλό), ολοκληρωμένης διαχείρισης, με μηχανική-ηλεκτρονική διαλογή και εξαιρετικής ευκολίας βρασμού από τον Άγιο Κωνσταντίνο Φαρσάλων.
  • Φασόλια Γίγαντες από την Πολυκάρπη Καστοριάς στην τιμή των 6 ευρώ/2κιλο, σε συσκευασία των 2 κιλών (3 ευρώ/κιλό).

– Ρύζι Σερρών φετινής σοδειάς από τον Α.Σ. – Ένωση Αγροτών Ν. Σερρών:

Ρύζι Kαρολίνα σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 5,5 ευρώ/5κιλο (1,1 ευρώ/κιλό)

Ρύζι Κίτρινο σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 5 ευρώ/5κιλο (1 ευρώ/κιλό)

Ρύζι Νυχάκι και Γλασέ σε συσκευασία 5 κιλών και τιμή 4 ευρώ/5κιλo (0,80 ευρώ/κιλό)

Στη το Σάββατο 09 Μαΐου 2014, στο πάρκινγκ του Πανθεσσαλικού σταδίου, θα πραγματοποιηθεί συλλογή Πλαστικών Καπακιών (πληροφορίες), συλλογήΧρησιμοποιημένου Τηγανέλαιου (πληροφορίες), συλλογή Φαρμάκων (πληροφορίες) που δεν έχουν λήξει, και συλλογή Τροφίμων που θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Mode

"Αλιεύοντας" την είδηση