Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Τεστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου
Τεστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου

Τεστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου

Πραγματοποιήθηκαν από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με την μονάδα Alzheimer, τα Τεστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου ενώ θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Να σημειωθεί ότι βασικό μέλημα του προγράμματος ελέγχου μνήμης είναι ο πιθανών δυσκολιών μνήμης, κρίσης, προσοχής, συγκέντρωσης, λόγου και μάθησης που ίσως οφείλονται στην νευροεκφυλιστική νόσο Alzheimer ή σε άλλου τύπου άνοια.

Η εξέταση διεξάγεται από εκπαιδευμένους ψυχολόγους και απευθύνεται σε και γυναίκες άνω των 60 ετών και για την διαδικασία και τις πληροφορίες που συλλέγονται τηρείται το απόρρητο.
Όσοι δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία στο στο τηλέφωνο 24210-34121 (κ. Τακοπούλου).

Πρόγραμμα “Καθαρά Χέρια”

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται το πρόγραμμα “Καθαρά Χέρια” από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου.

Τα “Καθαρά Χέρια” είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με κύρια δραστηριότητα την συλλογή χρησιμοποιημένων σαπουνιών από τα ξενοδοχεία.

Μετά από συνάντηση της αρμόδιας αντιδημάρχου Νατάσσας Μορφογιάννη με εκπροσώπους της οργάνωσης αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας και της προσφοράς σαπουνιών στο του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση