Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΥΓΕΙΑ / Τεστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου
Τεστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου

Τεστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου

Πραγματοποιήθηκαν από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου, σε με την μονάδα Alzheimer, τα Τεστ Μνήμης σε πολίτες της Δημοτικής Ενότητας Νέας Αγχιάλου ενώ θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα λόγω της μεγάλης προσέλευσης.

Να σημειωθεί ότι βασικό μέλημα του προγράμματος ελέγχου μνήμης είναι ο εντοπισμός πιθανών δυσκολιών μνήμης, κρίσης, προσοχής, συγκέντρωσης, λόγου και μάθησης που ίσως οφείλονται στην νευροεκφυλιστική νόσο ή σε άλλου τύπου άνοια.

Η εξέταση διεξάγεται από εκπαιδευμένους ψυχολόγους και απευθύνεται σε άνδρες και άνω των 60 ετών και για την διαδικασία και τις πληροφορίες που συλλέγονται τηρείται το απόρρητο.
Όσοι δημότες επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή μπορούν να επικοινωνούν με την γραμματεία στο Υγείας στο τηλέφωνο 24210-34121 (κ. Τακοπούλου).

Πρόγραμμα “Καθαρά Χέρια”

Εν τω μεταξύ συνεχίζεται το πρόγραμμα “Καθαρά Χέρια” από την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Αλληλεγγύης του Δήμου Βόλου.

Τα “Καθαρά Χέρια” είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση με κύρια δραστηριότητα την συλλογή χρησιμοποιημένων σαπουνιών από τα ξενοδοχεία.

Μετά από της αρμόδιας αντιδημάρχου Νατάσσας Μορφογιάννη με εκπροσώπους της οργάνωσης αποφασίστηκε η συνέχιση της συνεργασίας και της προσφοράς σαπουνιών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Σύλληψη φυγόποινου στον Βόλο #σύλληψηφυγόποινου - https://t.co/tNjeuIltN7 -

  • Νεκρός οδηγός Ι.Χ. που έπεσε στη θάλασσα στην Σκόπελο #νεκρόςοδηγός - https://t.co/SxgEONUOS3 -

  • Συμμετοχή ενδιαφερομένων στην επετειακή έκδοση με θέμα «1922-2022: εκατό χρόνια από την Καταστροφή»… - https://t.co/fbKBhCXLzI -

"Αλιεύοντας" την είδηση