Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Συναυλία στήριξης για την Ασπασία και τον Άγγελο που δίνουν τη μάχη σε κέντρο αποκατάστασης
Συναυλία στήριξης για την Ασπασία και τον Άγγελο που δίνουν τη μάχη σε κέντρο αποκατάστασης

Συναυλία στήριξης για την Ασπασία και τον Άγγελο που δίνουν τη μάχη σε κέντρο αποκατάστασης

Συναυλία στήριξης για δύο νέα παιδιά, θέλοντας να συνδράμουν σε αυτό τον τιτάνιο αγώνα τους, διοργανώνουν η και η εθελοντική ομάδα «ΣΤΗΡΙΞΗ» την Τρίτη 22 Νοεμβρίου και ώρα 21:00 στον «Μύλο 1927». Τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για την ανακούφιση των παιδιών αυτών, που δίνουν την μάχη σε στη .

Αυτά έγιναν γνωστά σε που δόθηκε σήμερα στην , όπου οι διοργανωτές απηύθυναν κάλεσμα σε όλους όσους μπορούνε να βοηθήσουν.

Κώστας Αγοραστός – : «Μια συναυλία ανθρώπινη, μια συναυλία προσφοράς για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, γίνεται με την συνεισφορά των καλλιτεχνών και των μουσικών σχημάτων της Λάρισας και θέλω να τους ευχαριστήσω θερμά διότι δείχνουν το ανθρώπινο πρόσωπό τους. Σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης δίνουμε ένα μήνυμα ενότητας, συνεργασίας, συνέργειας, ένα μήνυμα το οποίο είναι ανθρώπινο. Είμαστε περήφανοι πραγματικά που έχουμε ανθρώπους της προσφοράς στην πόλη οι οποίοι σε κάθε στιγμή είναι διατεθειμένοι να βοηθήσουν, εκεί που μπορούν και σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Καλούμε όλους να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή».

Φατούρου Σπυριδούλα (Μητέρα Ασπασίας): «Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Λάρισας, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την ομάδα «ΣΤΗΡΙΞΗ», τους και όσους μας στηρίζουν. Τα παιδιά περνάνε δύσκολες μέρες, η κρίση είναι έντονη σε όλους και πόσο μάλλον σε παιδιά με τέτοια προβλήματα υγείας γι’ αυτό καλώ όσους μπορούν να βοηθήσουν, ώστε να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να πάρουν μια μικρή «ανάσα».

Λαδά Αλεξάνδρα (Μητέρα Άγγελου): «Ο Άγγελος υπέστη ηλεκτροπληξία και βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους μας στηρίζουν και ιδίως του φορείς που διοργανώνουν τη συναυλία αυτή γιατί τα έξοδα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είναι πάρα πολλά».

Βασίλης Πιπέρης – μέλος συλλόγου «ΣΤΗΡΙΞΗ»: «Είμαστε εδώ για τη διοργάνωση αυτής της σημαντικής συναυλίας για δυο υπέροχα παιδιά. Ευχαριστώ τον κ. Αγοραστό, τον κ. Παιδή, τους και όλους όσους βοηθούν στο σκοπό αυτό.

Αχιλλέας Κωτσόπουλος – τραγουδιστής: « Ως εκπρόσωπος του «Μύλου 1927» και καλλιτέχνης δεν θα μπορούσαμε να λείπουμε από μια τέτοια εκδήλωση που έχει να κάνει με 2 νέα παιδιά. Σας καλούμε όλους να στηρίξετε την προσπάθεια”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Συνελήφθη αλλοδαπός για #παραεμπόριο #παραεμπόριο - https://t.co/bo8i4LndC4 -

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

  • Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονη από σπασμένο τζάμι #σπασμένοτζάμι - https://t.co/WnozfU8H5Z -

"Αλιεύοντας" την είδηση