Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη»
Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη»

Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη»

 

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών . «Η Αλληλεγγύη», συναντήθηκε  στο Θεσσαλίας, σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Δημητριάδος και Αλμυρού .

Στη συμμετείχαν: η πρόεδρος  Ανδρομάχη Ροϊλού, η αρόεδρος  Καλλιόπη Σκούπρα καθώς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων  Νικόλαος Πλουμιστός.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επαναβεβαιώθηκε η ολόπλευρη στήριξη της τοπικής  Εκκλησίας, στις δράσεις του Συλλόγου.

Τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η ενίσχυση της διάθεσης προσφοράς στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, είτε σε σταθερή βάση είτε εκτάκτως, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Μητρόπολη, διοργανώνει , στο πλαίσιο της πανηγύρεως των Αγίων Ιατρών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Την παραμονή της ς, Πέμπτη 30 Ιουνίου, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του υ Βόλου, θα βρίσκεται στο προαύλιο του ομώνυμου  ναού του Βόλου, από τις 6.00 έως και τις 8.00 μ.μ., όπου παρακαλούνται, όσοι έχουν τη δυνατότητα, να προσέλθουν και να προσφέρουν το αίμα τους, αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο τους, για τις ανάγκες των συνανθρώπων .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση