Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη»
Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη»

Συνάντηση μητροπολίτη Δημητριάδος με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών «Η Αλληλεγγύη»

 

Με εκπροσώπους του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν.Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη», συναντήθηκε  στο Θεσσαλίας, σήμερα Δευτέρα 27 Ιουνίου, ο Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος.

Στη συνάντηση συμμετείχαν: η πρόεδρος  Ανδρομάχη Ροϊλού, η αντιπρόεδρος  Καλλιόπη Σκούπρα καθώς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων  Νικόλαος Πλουμιστός.

Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και επαναβεβαιώθηκε η ολόπλευρη στήριξη της τοπικής  Εκκλησίας, στις δράσεις του Συλλόγου.

Τονίστηκε και από τις δύο πλευρές η ενίσχυση της διάθεσης προσφοράς στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη, είτε σε σταθερή βάση είτε εκτάκτως, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι η Μητρόπολη, διοργανώνει αιμοδοσία, στο πλαίσιο της πανηγύρεως των Αγίων Ιατρών Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού.

Την παραμονή της εορτής, Πέμπτη 30 Ιουνίου, η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου, θα βρίσκεται στο προαύλιο του ομώνυμου  ναού του Βόλου, από τις 6.00 έως και τις 8.00 μ.μ., όπου παρακαλούνται, όσοι έχουν τη δυνατότητα, να προσέλθουν και να προσφέρουν το τους, αφιερώνοντας λίγο από τον χρόνο τους, για τις ανάγκες των συνανθρώπων .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση