Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Συνάντηση Ιγνατίου με τον Σύλλογο Τριτέκνων
Συνάντηση Ιγνατίου με τον Σύλλογο Τριτέκνων

Συνάντηση Ιγνατίου με τον Σύλλογο Τριτέκνων

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον μητροπολίτη Δημητριάδος  Ιγνάτιο πραγματοποίησε σήμερα κλιμάκιο του νέου Δ/Σ του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Ν. Μαγνησίας , αποτελούμενο από τους: Σούλα Βακουφτσή, πρόεδρο, Γεώργιο Γκάγκα, γεν. γραμματέα, Βασίλειο Γάλλο, αν. γενικό γραμματέα και Γεωργία Ζαχαρή, μέλος.

Στην συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική οικογένεια στην εποχή της κρίσης, ιδιαίτερα δε η τρίτεκνη οικογένεια, η οποία βιώνει την – τιμωρία της Πολιτείας.

Ο κ. επανέλαβε την διαχρονική στάση της Εκκλησίας απέναντι στον ιερό οικογενειακό θεσμό και την τιμή που αποδίδει στους ανθρώπους, που παλεύουν για την διατήρηση και ενδυνάμωσή του, υπό τις δύσκολες οικονομικές και άλλες συνθήκες της εποχής μας. Ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του νέου Δ/Σ και επιβεβαίωσε την βούληση της Τοπικής Εκκλησίας να συνδράμει στο έργο του.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Έγκριση έργων για όλους τους δήμους με το 50% της χρηματοδότησης μέσα στο 2021 #έγκρισηέργων - https://t.co/ASumjpClQS -

  • Ασθενής σεισμική δόνηση βόρεια του Βόλου #Ασθενήςσεισμικήδόνηση - https://t.co/rpTq5HIRqx -

  • Εγκαινιάστηκετο νέο ειδικό Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτζχάϊμερ και συγγενών διαταραχ… - https://t.co/FZfN0C0UXk -

"Αλιεύοντας" την είδηση