Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Συνάντηση Δ.Σ. του Δι.Κε.Πρ.Ε. με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ και την υφυπουργό Υγείας
Συνάντηση Δ.Σ. του Δι.Κε.Πρ.Ε. με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ και την υφυπουργό Υγείας

Συνάντηση Δ.Σ. του Δι.Κε.Πρ.Ε. με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ και την υφυπουργό Υγείας

Συνάντηση πραγματοποίησαν τα μέλη του Δικτύου Κέντρων Πρόληψης Ελλάδας (ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε.) με τον πρόεδρο του ΟΚΑΝΑ, Αθανάσιο Θεοχάρη και την υφυπουργό Υγείας,  Ζωή Ράπτη, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Δ.Σ. του ΔΙ.ΚΕ.ΠΡ.Ε.,  Στέφανος Τζιμογιάννης, ο γεν. γραμματέας του Δ.Σ. και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Δυτικής Θεσσαλονίκης «Δίκτυο Άλφα»,  Χρήστος Βαϊτσίδης, ο ταμίας του Δ.Σ. και πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Αρκαδίας «Ανέλιξη», Δημήτριος Βόσνος και τα μέλη του Δ.Σ. Στυλιανή Γκιόκα-Λιόση, πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Δήμων Ιλιού-Πετρούπολης-Καματερού-Αγ. Αναργύρων «Φαέθων» και Ευθύμιος Ζιγγιρίδης, πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης Μαγνησίας «Πρόταση Ζωής», ενώ παρευρέθηκε ο βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας  Αθανάσιος Λιούπης, τ. πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Πρόταση Ζωής».

Τα θέματα της συνάντησης αφορούσαν στο θεσμικό πλαίσιο και στη θεσμική συμμετοχή του σε του Υπουργείου Υγείας που σχετίζονται με τα Κέντρα Πρόληψης. Επιπλέον, συζητήθηκε το θέμα της ένταξης των Κέντρων Πρόληψης στο Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την τήρηση της οικονομικής διαχείρισης και την καταγραφή, τον προγραμματισμό και τον απολογισμό των δράσεων, καθώς και το ζήτημα των προσλήψεων προσωπικού.

Η συνάντηση έγινε σε εξαιρετικό κλίμα, ενώ η υφυπουργός υποσχέθηκε ότι θα λειτουργήσει με τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των Κέντρων Πρόληψης.

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αποκαταστάθηκε στην Σκόπελο η βλάβη στο Skiathos Express #SkiathosExpress - https://t.co/lj6MNAN9Qj -

  • Ταξιδεύοντας στον κόσμο του Παπαδιαμάντη #ΕΚΠΑ #Παπαδιαμάντης - https://t.co/DcOdP3xmc4 -

  • Χωροταξική κατανομή του βοσκότοπων #βοσκότοποι - https://t.co/pfeyKBVxdV -

"Αλιεύοντας" την είδηση