Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από σωματεία του Βόλου
Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από σωματεία του Βόλου

Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης από σωματεία του Βόλου

Η λληλεγγύη μπορεί ν προβάλει πιο έντονα τις μέρες των γιορτών αλλά οι ανάγκες των λαϊκών οικογενειών συνεχίζουν να υπάρχουν και μετά απ' αυτές. Γι' αυτό τα σωματεία  αποφάσισαν τη συνέχιση των δράσεων αλληλεγγύης που αγκαλιάστηκαν με θέρμη από τον λαό του Βόλου.

Τα σωματεία , από την αρχή της πανδημίας έχουν μπει μπροστά στον αγώνα για την υπεράσπιση της ς και της ζωής όλου του λαού. Για την ενίσχυση του υ συστήματος ς και για την προάσπιση των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων.

Σήμερα που η κυβέρνηση και η εργοδοσία με αφορμή την πανδημία έχουν εξαπολύσει λυσσαλέα επίθεση στα δικαιώματα, χρειάζεται να δυναμώσουμε την κοινή πάλη, να εκφράσουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη στους εργαζόμε και τους ανέργους της περιοχής που έχουν ανάγκη, που πλήττονται από την κυβερνητική πολιτική, που τους κόβουν το ρεύμα, που ζουν με τον φόβο της κατάσχεσης, την ανεργία και τους μισθούς ψίχουλα.

Όλοι μια γροθιά συνεχίζουν τη συγκέντρωση ειδών ς, ειδών καθαρισμού και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Καλούν όλους τους εργαζόμε να συνεχίσουν να συμβάλλουν στην προσπάθεια αυτή, ώστε κανείς που έχει ανάγκη, να μην μείνει μόνος και αβοήθητος.

Εκπρόσωποι των σωματείων  θα βρίσκονται έξω από καταστήματα της πόλης για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης.

Επίσης όποιος επιθυμεί μπορεί να επισκεφτεί το Στέκι της Λαϊκής Αλληλεγγύης των σωματείων, που λειτουργεί κάθε Πέμπτη από τις 6.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ. στο (είσοδος από Καραμπατζάκη).

Τηλέφωνα ς: 6937734033 (Ρίτσα Κωττή-Ρούση, πρόεδρος του Δ.Σ. του Δημοκρατικού Συλλόγου Γυναικών)

6976207869 (Δημήτρης Μαριεττάκης, πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Διοικητικών Υπ. Π.Θ.)

 

"Αλιεύοντας" την είδηση