Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / ΜΑΓΝΗΣΙΑ / Στο Βόλο η 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου
Στο Βόλο η 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου

Στο Βόλο η 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου

Την 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου διοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 19 Απριλίου τo Vespa Club Volos και η Λέσχη Ιστορικών Οχημάτων Βόλου (Λ.Ι.Ο.Β.).

Η εκκίνηση έγινε από την του Βόλου και με μια όμορφη διαδρομή που πέρασε από – Αγ. Βλάσιο – Αγ. Γεώργιο – – Μηλιές – , τα ιστορικά διέσχισαν ένα όμορφο κομμάτι του Πηλίου.

Τα πληρώματα με τα οχήματά τους συγκεντρώθηκαν στην , μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παπαστράτος) από τις 9:30 το πρωί και η αναχώρησή τους έγινε στις 11:30.

Στο μεσοδιάστημα, όσοι ήταν στην παραλία του Βόλου απήλαυσαν τα κλασσικά “κουκλιά”, άνω των 20 ετών, σε καλή κατάσταση και με ασφαλιστήριο σε ισχύ.

Ανασυγκρότηση και ολιγόλεπτη στάση έγινε στοn Σταθμό των Μηλεών και η κατέληξε στα όπου διεξήχθησαν αγωνίσματα δεξιοτεχνίας, ακολούθησε γεύμα και απονομές αναμνηστικών και μεταλλίων στους νικητές των αγωνισμάτων.

Η όλη έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.), μέλη της οποίας είναι οι διοργανώτριες λέσχες.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωναϊός: «Ιστορική εμπειρία, όχι χαμένη χρονιά», λένε οι ψυχολόγοι - https://t.co/qAPNW8dDcs -

  • Σύσκεψη από εκπροσώπους σωματείων του Βόλου για τον αγωνιστικό εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς… - https://t.co/T6tnJ9d7uI -

  • Δεκαέξι παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/8fsYBKFEw4 -

"Αλιεύοντας" την είδηση