Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Στο Βόλο η 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου
Στο Βόλο η 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου

Στο Βόλο η 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου

Την 1η Κλασσική Οχηματοδρομία Πηλίου διοργάνωσαν σήμερα Κυριακή 19 Απριλίου τo Vespa Club Volos και η Λέσχη Ιστορικών Οχημάτων Βόλου (Λ.Ι.Ο.Β.).

Η εκκίνηση έγινε από την του Βόλου και με μια όμορφη διαδρομή που πέρασε από Αγριά – Λεχώνια – Αγ. Βλάσιο – Αγ. Γεώργιο – Πινακάτες – Βυζίτσα – Μηλιές – Καλά Νερά, τα ιστορικά οχήματα διέσχισαν ένα όμορφο κομμάτι του Πηλίου.

Τα πληρώματα με τα οχήματά τους συγκεντρώθηκαν στην παραλία, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Παπαστράτος) από τις 9:30 το πρωί και η αναχώρησή τους έγινε στις 11:30.

Στο μεσοδιάστημα, όσοι ήταν στην του Βόλου απήλαυσαν τα κλασσικά “κουκλιά”, οχήματα άνω των 20 ετών, σε καλή κατάσταση και με ασφαλιστήριο σε ισχύ.

Ανασυγκρότηση και ολιγόλεπτη στάση έγινε στοn Σταθμό των Μηλεών και η εκδήλωση κατέληξε στα Καλά Νερά όπου διεξήχθησαν αγωνίσματα δεξιοτεχνίας, ακολούθησε γεύμα και απονομές αναμνηστικών και μεταλλίων στους νικητές των αγωνισμάτων.

Η όλη εκδήλωση έγινε υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής (Ε.Ο.Ο.Ε.), μέλη της οποίας είναι οι διοργανώτριες λέσχες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Απεβίωσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος #ΘεόδωροςΠάγκαλος - https://t.co/sCWX8qxpLw -

  • Γιατί οι άνθρωποι κάνουν λιγότερο #σεξ; #σεξ - https://t.co/7AyE5YcwPo -

  • Εκλογές: Φουντώνει η κόντρα για τη #φορολογία #φορολογία - https://t.co/TTc27Dhg1q -

"Αλιεύοντας" την είδηση