Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’
Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’

Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’

Μία κίνηση αγάπης προς τους “παππούδες μας”, τους “γονείς μας”, τους ηλικιωμέ ανθρώπους που φιλοξενεί το Βόλου πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. το Δίκτυο μαμάδων Βόλου ,οι ‘'Μαμάδες ομού Μαγνησίας'' με έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη Λαχειοφόρο Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Κουλουράκια , ζάχαρη , και τσιγάρα είναι τα που μετά από συνεννόηση προσφέρθηκαν για την κάλυψη αναγκών των γερόντων .
Η διαχείριση και τα μέλη του δικτύου μετά την πρώτη γνωριμία κέρασε στους ηλικιωμέ κουλουράκια και στη συνέχεια συζήτησε με τις γιαγιάδες και τους παππούδες. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι ηλικιωμένοι θυμήθηκαν τα περασμένα τα οποία αφηγήθηκαν στα μέλη της ομάδας των μαμάδων τα οποία με τη σειρά τους εντυπωσιάστηκαν από τη ζεστασιά με την οποία τους περιέβαλαν οι ηλικιωμένοι.


Το δίκτυο θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του υ Βόλου Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων-Γηροκομείο Βόλου,  Παύλο Πάνου, καθώς και τους εργαζομένους σ' αυτό για την άψογη φιλοξενία τους .
Εύχεται τέλος στους ιθύνοντες και φιλοξενούμενους του ιδρύματος Καλό και υπόσχεται πως η επι τους θα επαναληφθεί στο άμεσο .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση