Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’
Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’

Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’

Μία κίνηση αγάπης προς τους “παππούδες μας”, τους “γονείς μας”, τους ηλικιωμένους ανθρώπους που φιλοξενεί το Γηροκομείο Βόλου πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. το Δίκτυο μαμάδων Βόλου ,οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’ με έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη Λαχειοφόρο Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Κουλουράκια , ζάχαρη ,καφές και τσιγάρα είναι τα είδη πρώτης ανάγκης που μετά από συνεννόηση προσφέρθηκαν για την κάλυψη αναγκών των γερόντων .
Η διαχείριση και τα μέλη του δικτύου μετά την πρώτη γνωριμία κέρασε στους ηλικιωμένους κουλουράκια και στη συνέχεια συζήτησε με τις γιαγιάδες και τους παππούδες. Μέσα σε κλίμα συγκίνησης, οι ηλικιωμένοι θυμήθηκαν τα περασμένα τα οποία αφηγήθηκαν στα μέλη της ομάδας των μαμάδων τα οποία με τη σειρά τους εντυπωσιάστηκαν από τη ζεστασιά με την οποία τους περιέβαλαν οι ηλικιωμένοι.


Το δίκτυο θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του Γηροκομείου Βόλου Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων-Γηροκομείο Βόλου,  Παύλο Πάνου, καθώς και τους εργαζομένους σ’ αυτό για την άψογη φιλοξενία τους .
Εύχεται τέλος στους ιθύνοντες και φιλοξενούμενους του ιδρύματος Καλό Πάσχα και υπόσχεται πως η επικοινωνία τους θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Θεματικές διαδικτυακές ξεναγήσεις στους αρχαιολογικούς χώρους της Μαγνησίας - https://t.co/JvZwjTFX3B -

  • Εξιχνίαση 11 κλοπών από καταστήματα, επιχειρήσεις και δικύκλων στο Βόλο - https://t.co/PZVfXX3DhN -

  • Κορωνοϊός: 1.784 νέα κρούσματα, 39 θάνατοι - https://t.co/AAfcil49eU -

"Αλιεύοντας" την είδηση