Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’
Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’

Στο Γηροκομείο Βόλου οι ‘’Μαμάδες Νομού Μαγνησίας’’

Μία κίνηση αγάπης προς τους “παππούδες μας”, τους “ μας”, τους ηλικιωμένους ανθρώπους που φιλοξενεί το Γηροκομείο πραγματοποίησε την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 5:30 μ.μ. το Δίκτυο μαμάδων ,οι ‘’Μαμάδες Νομού ’’ με έσοδα που συγκεντρώθηκαν από τη Λαχειοφόρο Αγάπης που πραγματοποιήθηκε στην εκδήλωση της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας.

Κουλουράκια , ζάχαρη ,καφές και τσιγάρα είναι τα που μετά από συνεννόηση προσφέρθηκαν για την κάλυψη αναγκών των γερόντων .
Η διαχείριση και τα μέλη του δικτύου μετά την πρώτη γνωριμία κέρασε στους ηλικιωμένους κουλουράκια και στη συνέχεια συζήτησε με τις γιαγιάδες και τους παππούδες. Μέσα σε συγκίνησης, οι ηλικιωμένοι θυμήθηκαν τα περασμένα τα οποία αφηγήθηκαν στα μέλη της ομάδας των μαμάδων τα οποία με τη σειρά τους εντυπωσιάστηκαν από τη ζεστασιά με την οποία τους περιέβαλαν οι ηλικιωμένοι.


Το δίκτυο θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον πρόεδρο του Γηροκομείου Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων-Γηροκομείο Βόλου,  Παύλο Πάνου, καθώς και τους εργαζομένους σ’ αυτό για την άψογη φιλοξενία τους .
Εύχεται τέλος στους ιθύνοντες και φιλοξενούμενους του ιδρύματος Καλό Πάσχα και υπόσχεται πως η επικοινωνία τους θα επαναληφθεί στο άμεσο μέλλον.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προσωρινή κατασκευή σκίαστρου για τους πολίτες στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου - https://t.co/2arrcIsaVE… -

  • Τροποποίηση της B΄ φάσης του μέτρου κάλυψης των παγίων δαπανών #κάλυψηπαγίωνδαπανών - https://t.co/VgPImsJ6CQ -

  • Τραυματισμός δικυκλιστή σε τροχαίο στην Σκιάθο  #τροχαίοατύχημα - https://t.co/7pG9UvtHmq -

"Αλιεύοντας" την είδηση