Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Σε πλήρη λειτουργία ο Σ.Σ. Υποστήριξης Πολιτών
Σε πλήρη λειτουργία ο Σ.Σ. Υποστήριξης Πολιτών

Σε πλήρη λειτουργία ο Σ.Σ. Υποστήριξης Πολιτών

Σύσκεψη για την επαναλειτουργία του Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Πολιτών και του Κοινωνικού Φαρμακείου, κατά την τρέχουσα Εκκλησιαστική χρονιά, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 20/10, υπό την προεδρεία του Μητροπολίτου κ. Ιγνατίου.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, επίσης, ο πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου Γαϊτάνης, ο πρόεδρος Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Λάρισας Ιωάννης Κόνσουλας, ο αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός Ζερβός, ψυχολόγος και η υπεύθυνη του Κέντρου Συμπαραστάσεως Οικογενείας της Ιεράς Μητροπόλεως Αντωνία Παπαγεωργίου.

Ο Συμβουλευτικός Σταθμός Υποστήριξης Πολιτών εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο του 2012 και λειτουργεί με την όλων των κοινωνικών φορέων της πόλης. Σκοπός του είναι η δωρεάν παροχή συμβουλών σε πολίτες που αδυνατούν να επιλύσουν προσωπικά τους προβλήματα, διότι δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να απευθυνθούν κάπου οργανωμένα.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε:

Α. Η επαναλειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6 – 8μ.μ. και κάθε Τρίτη και Πέμπτη 11π.μ. – 1μ.μ.

Β) Ο επαναπροσδιορισμός Λειτουργίας Συμβουλευτικού Σταθμού Υποστήριξης Πολιτών ως εξής:

1) Παροχή συμβουλών για οικονομικά και λογιστικά θέματα από τα Μέλη του Συλλόγου Οικονομολόγων – Λογιστών και του Συλλόγου Φοροτεχνικών-Ελευθέρων Επαγγελματιών Βόλου, με προκαθορισμένα ραντεβού.

2) Παροχή συμβουλών από δικηγόρους και συμβολαιογράφους, από ορισθέντα μέλη των ως άνω Συλλόγων με προκαθορισμένα ραντεβού.

3) Παροχή υπηρεσιών από εθελοντές ιατρούς, κάθε Τρίτη 11π.μ. – 1μ.μ.

4) Παροχή ψυχολογικής στήριξης από ομάδα ψυχολόγων, υπό τον π. Σεβαστιανό Ζερβό, κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6 – 8μ.μ.

 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την λειτουργία του Σ.Σ.Υ.Π., καθώς και για ραντεβού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 24210 28833.
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση