Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων
Ψηφιακή  Ακαδημία  Γονέων

Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων

Πρόγραμμα Ψηφιακή  Ακαδημία  Γονέων οργανώνει  ο αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας,  πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός ερευνητής και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και  πρόεδρος του CSIΙ, μαζί με ομάδα καταρτισμένων εισηγητών.

Η  Ψηφιακή  Ακαδημία  Γονέων  είναι ένα δωρεάν διαδραστικό, εκπαιδευτικό πρόγραμμα διάρκειας 8 ωρών, όπου σε πραγματικό χρόνο θα ενημερώνουν τους γονείς, για τα σύγχρονα θέματα του διαδικτύου.

Στόχο έχει να δώσει στους όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις διαδικτυακές κρίσεις που προκύπτουν σε σχέση με τη χρήση του internet από τα παιδιά τους, καθώς και να έρθουν κοντά και παιδιά και να ανοίξει ένας γόνιμος διάλογος σχετικά με την ορθή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Το πρόγραμμα γίνεται κάθε Τρίτη 7 -9 το βράδυ (2 ώρες) για έναν μήνα κι έχει συνολική διάρκεια 8 ώρες, ενώ υλοποιείται μέσω Internet με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας Blackboard από όποιο σημείο και αν βρίσκεται ο γονέας. Αναλυτικές πληροφορίες αποστέλλονται μετά τη δήλωση συμμετοχής, από την εταιρία COSMOLEARN που παρέχει το λογισμικό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι   ηλεκτρονικός υπολογιστής (σταθερός ή ή tablet) και σύνδεση στο Internet.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση