Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων
Ψηφιακή  Ακαδημία  Γονέων

Ψηφιακή Ακαδημία Γονέων

Πρόγρμμ Ψηφιακή  Ακαδημία  Γονέων οργανώνει  ο αντιστράτηγος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας,  πρώην επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ειδικός και αναλυτής ηλεκτρονικών εγκλημάτων και  πρόεδρος του CSIΙ, μαζί με ομάδα καταρτισμένων εισηγητών.

Η  Ψηφιακή  Ακαδημία  Γονέων  είναι ένα δωρεάν διαδραστικό, εκπαιδευτικό διάρκειας 8 ωρών, όπου σε πραγματικό χρόνο θα ενημερώνουν τους γονείς, για τα σύγχρονα θέματα του διαδικτύου.

Στόχο έχει να δώσει στους γονείς όλες τις απαραίτητες γνώσεις και εφόδια, για να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις διαδικτυακές κρίσεις που προκύπτουν σε σχέση με τη χρήση του internet από τα τους, καθώς και να έρθουν κοντά γονείς και παιδιά και να ανοίξει ένας γόνιμος δις σχετικά με την ορθή και ασφαλή χρήση του διαδικτύου.

Το γίνεται κάθε Τρίτη 7 -9 το βράδυ (2 ώρες) για έναν μήνα κι έχει συνολική διάρκεια 8 ώρες, ενώ υλοποιείται μέσω Internet με τη χρήση της διαδικτυακής πλατφόρμας Blackboard από όποιο σημείο και αν βρίσκεται ο γονέας. Αναλυτικές πληροφορίες αποστέλλονται μετά τη δήλωση συμμετοχής, από την εταιρία COSMOLEARN που παρέχει το λογισμικό.

Το μόνο που χρειάζεται είναι   ηλεκτρονικός υπο (σταθερός ή ή ) και σύνδεση στο Internet.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση