Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Οι πρόσκοποι του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου τραγούδησαν για τη Φλόγα
Οι πρόσκοποι του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου τραγούδησαν για τη Φλόγα

Οι πρόσκοποι του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου τραγούδησαν για τη Φλόγα

Από τα παιδιά… για τα παιδιά, ήταν ο σκοπός της δημιουργίας της χορωδίας του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου, που την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου τραγούδησε χριστουγεννιάτικα τραγούδια στον προαύλιο χώρο του Αγίου Νικολάου στο Βόλο, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη Φλόγα Μαγνησίας – γονιών παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες.

Η χορωδία αποτελούμενη από λυκόπουλα, προσκόπους και ανιχνευτές  του Συστήματος, δηλαδή παιδιά ηλικίας από 7 έως 17 χρονών, παρά το τσουχτερό κρύο για δύο ώρες τραγουδήσε τα κάλαντα, με χαμόγελο και μόνο σκοπό όσοι περνούσαν από το σημείο, για την βόλτα ή τις εορταστικές τους αγορές να προσφέρουν το ελάχιστο χρηματικό που επιθυμούσαν για την επίτευξη του.

Υπεύθυνη της χορωδίας του 58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου,  ήταν η Βάλμη Παπαδοπούλου, καθηγήτρια μουσικής  και μέλος της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης του Συστήματος, η οποία σε μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να προετοιμάσει τα παιδιά φωνητικά αλλά και μουσικά για τον όμορφο αυτόν σκοπό.

Οι όμορφες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την χορωδία του 58 δημιούργησαν μια ζεστή εορταστική ατμόσφαιρα, στο κέντρο του Βόλου με τους διερχόμενους πολίτες να επιβραβεύουν την αλτρουιστική αυτή πράξη οικονομικά.

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν αποδόθηκαν αμέσως στις εκπροσώπους της Φλόγας Μαγνησίας που πλαισίωσαν την δραστηριότητα αυτή και τον ιερό σκοπό του  58ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Βόλου για την στήριξη του πολύτιμου έργου της Φλόγας Μαγνησίας.

Το 58ο Συστήμα Ναυτοπροσκόπων Βόλου,ευχαριστεί όλους όσοι αγκάλιασαν την πρωτοβουλία αυτή με το υστέρημά τους.

Σε αυτή την καλή πράξη σημαντική ήταν και η του   Γιάννη Γκατζάρα, ο οποίος προσέφερε αφιλοκερδώς τα ηχητικά μηχανήματα για τις πρόβες αλλά και για την ημέρα της εκδήλωσης.

Το 58ο Ναυτοπροσκόπων Βόλου,  εύχεται Καλά Χριστούγεννα, με την ευχή, σε αυτήν τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι… ας έχουμε τουλάχιστον ένα ζεστό χαμόγελο και μια γλυκιά κουβέντα από τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά κυρίως από τα παιδιά..για τα παιδιά.

naytoproskopoi1

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση