Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Προσφορά ζευγαριού στο Ορφανοτροφείο Βόλου
Προσφορά ζευγαριού στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Προσφορά ζευγαριού στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Το ποσό των 1.000 προσέφερν σήμερ, στο Ορφανοτροφείο Βόλου, ένας Έλληνας κάτοικος Γερμανίας και η Γερμανίδα σύντροφός του, οι οποίοι από το 2014 – όπως γνωστοποιεί το Ίδρυμα – έχουν σταθεί στο πλευρό του και για αυτό, εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:«Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν ο κ. Δημήτρης Χριστοφής κάτοικος Γερμανίας επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Ιδρύματος Ορφανοτροφείο Βόλου και εξέφρασε την επιθυμία της κόρης του να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο χώρο μας για ένα διάστημα. Η απάντησή μας ήταν θετική κι έτσι οι τρεις μήνες έγιναν έξι και οι έξι, ένας . Καθώς έφτασε ο καιρός να επιστρέψει η Phyllicia Seidel στο σπίτι της στη Γερμανία, ο κ. Δημήτρης μαζί με την σύντροφό του Ina Seidel, ιδιοκτήτρια του ελληνικού εστιατορίου «ZUM GRIECHEN» παρέμειναν ακούραστοι υποστηρικτές μας μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια και με την πολύτιμη βοήθεια των συμπολιτών τους, πρόσφεραν στο ίδρυμα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μεγάλα χρηματικά ποσά και είδη πρώτης ανάγκης .

Σήμερα μας επισκέφθηκαν για ακόμη μια φορά, προσφέροντας το χρηματικό ποσό των 1.000,00 . Το ποσό αυτό, έπειτα από επιθυμία των ιδίων, διατέθηκε για την τροφίμων και ειδών ς από τα Ελληνικά ( Ελ ). Ο υπεύθυνος της αλυσίδας Ελληνικά κ. Γεώγιος Αποστολίνας κι αυτός στο πλευρό μας !!! προσφέροντας έκπτωση στα είδη που στηκαν για τις ανάγκες του ιδρύματος. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την συνεχή αγάπη που δείχνουν στα πρόσωπα των παιδιών μας.”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση