Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Προσφορά ζευγαριού στο Ορφανοτροφείο Βόλου
Προσφορά ζευγαριού στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Προσφορά ζευγαριού στο Ορφανοτροφείο Βόλου

Το των 1.000 προσέφεραν σήμερα, στο , ένας κάτοικος Γερμανίας και η Γερμανίδα σύντροφός του, οι οποίοι από το 2014 – όπως γνωστοποιεί το Ίδρυμα – έχουν σταθεί στο πλευρό του και για αυτό, εκφράζει τις ευχαριστίες του.

Συγκεκριμένα, σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρονται τα εξής:«Ήταν καλοκαίρι του 2014 όταν ο κ. Δημήτρης Χριστοφής κάτοικος Γερμανίας επικοινώνησε με τους υπεύθυνους του Ιδρύματος και εξέφρασε την επιθυμία της κόρης του να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο χώρο μας για ένα διάστημα. Η απάντησή μας ήταν θετική κι έτσι οι τρεις μήνες έγιναν έξι και οι έξι, ένας χρόνος. Καθώς έφτασε ο καιρός να επιστρέψει η Phyllicia Seidel στο σπίτι της στη , ο κ. Δημήτρης μαζί με την σύντροφό του Ina Seidel, ιδιοκτήτρια του ελληνικού εστιατορίου «ZUM GRIECHEN» παρέμειναν ακούραστοι υποστηρικτές μας μέχρι και σήμερα. Όλα αυτά τα χρόνια και με την πολύτιμη των συμπολιτών τους, πρόσφεραν στο ίδρυμα, ανά τακτά χρονικά διαστήματα, μεγάλα χρηματικά ποσά και είδη πρώτης ανάγκης .

Σήμερα μας επισκέφθηκαν για ακόμη μια φορά, προσφέροντας το χρηματικό των 1.000,00 . Το αυτό, έπειτα από επιθυμία των ιδίων, διατέθηκε για την αγορά τροφίμων και ειδών υγιεινής από τα Ελληνικά ( Ελ ). Ο υπεύθυνος της αλυσίδας Ελληνικά κ. Γεώγιος Αποστολίνας κι αυτός στο πλευρό μας !!! προσφέροντας έκπτωση στα είδη που αγοράστηκαν για τις ανάγκες του ιδρύματος. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς για την συνεχή αγάπη που δείχνουν στα πρόσωπα των παιδιών μας.”

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Π.Π.Μ.: Νέα περιβαλλοντική απειλή για το Βόλο και τον Παγασητικό; #ΠαγασητικόςΚόλπος - https://t.co/Y5IXiecESK -

  • Υπόγειοι αγωγοί 15 χλμ για την άρδευση 8.110 στρεμμάτων γης στα Φάρσαλα #γεωργικήάρδευση - https://t.co/CupvFdBrjD -

  • Δολωματικοί ψεκασμοί για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς στο Κεραμίδι - https://t.co/VOWW20Dz8Q… -

"Αλιεύοντας" την είδηση