Βρίσκεστε εδώ:  / ΒΟΛΟΣ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Προς λύση οι εκκρεμότητες του Γηροκομείου με το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ
Προς λύση οι εκκρεμότητες του Γηροκομείου με το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ

Προς λύση οι εκκρεμότητες του Γηροκομείου με το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ

Την Τρίτη 16-05-17 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του Ιδρύματος  Παύλου Πάνου και του διευθυντού   Γιώργου Ραπτόπουλου με τον διοικητή του ΕΦΚΑ  Αθανάσιο Μπακαλέξη και τη γενική διευθύντρια του ΚΕΑΟ  Β.Χατζηευσταθιάδου, συνοδευόμενοι από τον βουλευτή Μαγνησίας  Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, ο οποίος συνέδραμε  για μια ακόμη φορά στις προσπάθειες της διοίκησης του Ιδρύματος να δοθεί  ένα τέλος στις εκκρεμότητες με το ΙΚΑ- ΕΤΑΜ.

Σκοπός της συναντήσεως ήταν η εύρεση λύσης  για τη δυνατότητα ένταξης του Ιδρύματος σε ρύθμιση των οφειλών του και  για την απόκτηση της απαραίτητης για τη λειτουργία της Δομής ασφαλιστικής ενημερότητας. Επίσης συζητήθηκε η προοπτική του συμψηφισμού των οφειλών του ΕΟΠΥΥ προς το Ίδρυμα με τις οφειλές του Ιδρύματος προς τον ασφαλιστικό φορέα.

Η διοίκηση του Ιδρύματος  ευχαριστεί τον κ. Μπακαλέξη για την πολύτιμη καθοδήγησή του,   την κα. Χατζηευσταθιάδου για την υπόδειξη των οδών που πρέπει να ακολουθηθούν για την τελική λύση του προβλήματος  και τον βουλευτή Μαγνησίας Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο , ο οποίος στήριξε και στηρίζει το ιστορικό Ίδρυμα της πόλης ώστε να μπορεί να συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις οικονομικές του υποχρεώσεις με σκοπό να εξακολουθήσει να προσφέρει απρόσκοπτα τη φροντίδα  στους ηλικιωμένους  συμπολίτες που το έχουν ανάγκη.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κατά της φίμωσης δημοσιογράφων οι Ενώσεις Συντακτών - https://t.co/FuTMhEFikr -

  • Ακόμη επτά απάτες από 57χρονο και με άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του - https://t.co/Lahur9q7Lh -

  • Δήμος Βόλου: Στο σύνολό του το έργο του περιφερειακού - https://t.co/GHLOCOL6rA -

"Αλιεύοντας" την είδηση