Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Πως θέτω αποτελεσματικούς στόχους στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή
Πως θέτω αποτελεσματικούς στόχους στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή

Πως θέτω αποτελεσματικούς στόχους στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή

 

Πως θέτω αποτελεσματικούς στόχους στην προσωπική και επαγγελματική μου ζωή; Το Rise Higher αυτήν την Τετάρτη φιλοξενεί 3 ομιλητές και προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στο παραπάνω ερώτημα.

Ο John Foundis,Founder του Digital Tools Space και Head of Growth στην Owiwi μας μιλάει για “the ability to adapt through digital tools” δηλαδή για την αδυναμία στην περιεχομένου και καθημερινή χρήση εργαλείων που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη και μας αφήνουν περισσότερο χρόνο για να σκεφτούμε στρατηγικά την επόμενή μας κίνηση.

Η Katerina Trigoni ασχολείται ως freelancer στο , Content creation και blogging σχετικά με την προσωπική . Σκοπός της είναι να βοηθήσει ανθρώπους να εξελιχθούν με ευχάριστο τρόπο και να χτίσει ένα δίκτυο αλληλοβοήθειας. Αυτή τη Τετάρτη η Κατερίνα θα παρουσιάσει ”4 τρόπους για το πως να είσαι πιο αποδοτικός” που βασίζονται σε επιστημονικές και στην δική της βιωματική εμπειρία.

Η Eugenia Savvidou είναι σύμβουλος Ψυχικής Υγείας, με τετραετή ειδίκευση στην Συστημική-Οικογενειακή και Εστιασμένη σε λύσεις Ψυχοθεραπεία.

Έχει παρακολουθήσει το μεταπτυχιακό της Συμβουλευτικής Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έχει λάβει ως Life Coach από το Πανεπιστήμιο του Αιγαίου. Πριν από δύο χρόνια μετακόμισε στην πόλη του Βόλου και συν-ίδρυσε το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας “Αέλια Ψυχής”.

Στο χώρο της, μέσα από συνεδρίες ατομικές, ζεύγους, γονέων ή οικογένειας, και τις ομάδες προσωπικής ανάπτυξης και θετικής ψυχολογίας που διοργανώνει, αναζητά την με τους καθημερινούς , που αποζητούν την αλλαγή και την εξέλιξη στη ζωή τους.

Βήμα πρώτο για κάθε αλλαγή (προσωπική ή επαγγελματική), είναι το να θέτουμε έξυπνους και αποτελεσματικούς στόχους. Αυτό θα αποτελέσει και το θέμα της, στην ομιλίας της την Τετάρτη.

Το link του  group και του event είναι το παρακάτω:

https://bit.ly/2W3QfFj

https://bit.ly/2zah8hE

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ζωή αρχίζει όταν κλείνει ένας κύκλος… - https://t.co/PaAJUgRkjl -

  • Πέθανε στον ύπνο του 40χρονος αγιογράφος στη Ν. Αγχίαλο #αιφνίδιοςθάνατος - https://t.co/oI1aWUp9SF -

  • Αιφνίδιος θάνατος πεζοπόρου στο #Τρίκερι #Τρίκερι - https://t.co/n1IKx7MKdh -

"Αλιεύοντας" την είδηση