Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » Παρέμβαση Χρυσοβελώνη για την κατάργηση μειώσεων επικουρικών συντάξεων ΑΜΕΑ
Παρέμβαση Χρυσοβελώνη για  την κατάργηση μειώσεων επικουρικών συντάξεων ΑΜΕΑ

Παρέμβαση Χρυσοβελώνη για την κατάργηση μειώσεων επικουρικών συντάξεων ΑΜΕΑ

Πρέμβση πραγματοποίησε η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αναφορικά με την των μειώσεων των επικουρικών συντάξεων στα άτομα με .

Συγκεκριμένα, κατόπιν ς που κοινοποιήθηκε στην κα. Χρυσοβελώνη από το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων ς “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”. στην οποία αναφέρεται η εξαίρεση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών που έχουν στην φροντίδα τους άτομα με , από τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων και ιδιαίτερα των ατόμων με βαριές κινητικές αναπηρίες, η ίδια ενημέρωσε την αρμόδια υπουργό για την επιβεβλημένη ανάγκη αποκατάστασης της αδικίας, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πλέον ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού της χώρας.

Όπως τόνισε η κα. Χρυσοβελώνη : «Ενημέρωσα την κα. υπουργό για το βασικό αίτημα του Σωματείου ΄΄ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ΄΄ που είναι η των μειώσεων που έχουν επέλθει στις επικουρικές συντάξεις των ατόμων με κινητική αναπηρία με την ελπίδα ότι η ίδια θα δει θετικά το δίκαιο αίτημα των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας».

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση