Βρίσκεστε εδώ:  / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Παρέμβαση Χρυσοβελώνη για την κατάργηση μειώσεων επικουρικών συντάξεων ΑΜΕΑ
Παρέμβαση Χρυσοβελώνη για  την κατάργηση μειώσεων επικουρικών συντάξεων ΑΜΕΑ

Παρέμβαση Χρυσοβελώνη για την κατάργηση μειώσεων επικουρικών συντάξεων ΑΜΕΑ

Παρέμβαση πραγματοποίησε η υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μαρίνα Χρυσοβελώνη προς την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου αναφορικά με την κατάργηση των μειώσεων των επικουρικών συντάξεων στα άτομα με κινητική αναπηρία.

Συγκεκριμένα, κατόπιν επιστολής που κοινοποιήθηκε στην κα. Χρυσοβελώνη από το Σωματείο Κινητικά Αναπήρων Μαγνησίας “ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ”. στην οποία αναφέρεται η εξαίρεση των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών που έχουν στην φροντίδα τους άτομα με κινητική αναπηρία, από τις μειώσεις των επικουρικών συντάξεων και ιδιαίτερα των ατόμων με βαριές κινητικές αναπηρίες, η ίδια ενημέρωσε την αρμόδια υπουργό για την επιβεβλημένη ανάγκη αποκατάστασης της αδικίας, αναγνωρίζοντας τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η πλέον ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού της χώρας.

Όπως τόνισε η κα. Χρυσοβελώνη : «Ενημέρωσα την κα. υπουργό για το βασικό αίτημα του Σωματείου ΄΄ΙΠΠΟΚΑΜΠΟΣ΄΄ που είναι η κατάργηση των μειώσεων που έχουν επέλθει στις επικουρικές συντάξεις των ατόμων με κινητική αναπηρία με την ελπίδα ότι η ίδια θα δει θετικά το δίκαιο αίτημα των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού μας».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η Αργυρώ Παπανικολάου στον Ολυμπιακό Βόλου - https://t.co/RT7bxavPo6 -

  • Τέσσερα τηλεσκόπια στους μαθητές του διαγωνισμού αστρονομίας - https://t.co/y11jo4t9I0 -

  • Διακριβώθηκε εγκληματική ομάδα για απάτη επιχειρήσεων - https://t.co/8oKaQ9yk2N -

"Αλιεύοντας" την είδηση